Facebook Pixel Μεταγραφικά νέα ΠΑΟ: Τι προσφέρει στη Φλαμένγκο ο Βιτίνιο
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-01 15:00:00

"Τρέχουν" του Βιτίνιο στον ΠΑΟ - Αυτά προσφέρει στη Φλαμένγκο - Τι γίνεται με "δεκάρι"

Sportdog Team
"Τρέχουν" του Βιτίνιο στον ΠΑΟ - Αυτά προσφέρει στη Φλαμένγκο - Τι γίνεται με "δεκάρι"

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην ευρωπαϊκή του εβδομάδα, καθώς την Πέμπτη (4/8) παίζει με τη Σλάβια στην Πράγα για τον 3ο προκριματικό του Europa Conference.

Παναθηναϊκός: Άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα είναι επικεντρωμένοι αποκλειστικά και μόνο στο κρίσιμο ματς απέναντι στους Τσέχους, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιχειρεί να έχει όλους τους παίκτες του σε πλήρη εγρήγορση. Από εκεί και πέρα, στελέχη της διοίκησης ασχολούνται φυσικά και με την υπόλοιπη μεταγραφική ενίσχυση.

Μετά την απόκτηση των Σποράρ και Βέρμπιτς, η ομάδα αναζητά στην αγορά τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές. Δεκάρι, εξτρέμ, χαφ. Μάλιστα η τρέχουσα εβδομάδα είναι καθοριστική (μεταξύ άλλων) και για την υπόθεση Βιτίνιο.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου εξτρέμ είναι πολύ προχωρημένη και δεν αποκλείεται, σύντομα, να έχουμε οριστικά deal. Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δύσκολα χαλάει, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για τις οριστικές εξελίξεις.

Κάπου εδώ να σημειώσουμε, ότι η υπόθεση του Βιτίνιο δεν επηρεάζει την κίνηση για δεκάρι. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει ποσοστό μεταπώλησης και όχι χρήματα στην Φλαμένγκο για τον αποκτήσει.

Επομένως, δεν τίθεται ζήτημα υπέρβασης του μπάτζετ εν προκειμένω. Άλλωστε η ΠΑΕ ήταν σαφής, πως ανεξαρτήτως κόστους, οι μεταγραφικές επιθυμίες του Γιοβάνοβιτς θα εκπληρωθούν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags