Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη! Στον... πάγο ο Σοτέλδο - Μόνο έτσι θα ενδιαφερθεί ξανά
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-02 18:04:00

Αποκάλυψη! Στον... πάγο ο Σοτέλδο - Μόνο έτσι θα ενδιαφερθεί ξανά ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αποκάλυψη! Στον... πάγο ο Σοτέλδο - Μόνο έτσι θα ενδιαφερθεί ξανά ο ΠΑΟΚ

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ και φυσικά αλλάζει τα δεδομένα στο θέμα των μεταγραφών…

 

ΠΑΟΚ: Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη, φέρνει αλυσιδωτές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ και φυσικά αλλάζει τα δεδομένα στο θέμα των μεταγραφών…

Πρώτη περίπτωση που εγκαταλείπεται, είναι αυτή του Σοτέλδο, γιατί  η ομάδα του (Τίγκρες) ζητάει “ακατέβατα” 3 εκ. ευρώ, που δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ο ΠΑΟΚ για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η μόνη περίπτωση να ασχοληθεί με απόκτηση Σοτέλδο, είναι εάν παραχωρείται ο παίκτης δανεικός με π.χ. 300.000 ευρώ για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς 2 εκ. για του χρόνου, κάτι που αποκλείεται από την πλευρά της Τίγκρες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ σταματά να ασχολείται με την μεταγραφή παίκτη στη θέση “10”, θα επιδιώξει να βρει κάποιον για να καλυφθεί εκεί, αλλά ήδη το χρονικό διάστημα είναι μικρό για την έναρξη του πρωταθλήματος και ο παίκτης πρέπει να έρθει έτοιμος για να μπει στην ενδεκάδα και όχι να θέλει ένα μήνα προετοιμασίας, όπως ο Τόμας.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags