Facebook Pixel Άρης: "Σφραγίδα Μπούργκος στον Άρη - Έχει κάνει βήματα προόδου - Στοίχημα η πρόκριση με Μακάμπι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-04 18:52:00

"Σφραγίδα Μπούργκος στον Άρη - Έχει κάνει βήματα προόδου - Στοίχημα η πρόκριση με Μακάμπι"

Sportdog Team
"Σφραγίδα Μπούργκος στον Άρη - Έχει κάνει βήματα προόδου - Στοίχημα η πρόκριση με Μακάμπι"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής, ενώ τόνισε και την τεράστια συμβολή του Αργεντίνου τεχνικού στην βελτίωση της εικόνας.

Δημήτρης Διαμαντόπουλος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρώην άσος του Άρη που αναφέρθηκε στο αποψινό παιχνίδι με την Μακάμπι και την προσπάθεια για την πρόκριση, ενώ μίλησε και στην περσινή χρονιά του στην Ξάνθη.

«Είναι πολύ δύσκολο το καλοκαίρι επαγγελματικά, βρίσκομαι σε αναζήτηση ομάδας, πέρυσι έπαιξα στην Ξάνθη. Υπάρχει μία αβεβαιότητα στην δεύτερη κατηγορία της χώρας, στην Superleague 2, δεν ξέρουμε ποιοι θα ανέβουν, πόσα χρήματα θα εισπράξει ο παίκτης, αν μπορεί να ζήσει την οικογένειά του. Είναι λυπηρό και δύσκολο. Το 90% των παικτών σε αυτή την κατηγορία είναι τουλάχιστον τέσσερις μήνες απλήρωτοι. Και αυτό συμβαίνει την τελευταία δεκαετία. Ξεκινούν κάποιες ομάδες, άλλες δεν μπορούν να ανταποκριθούν και διακόπτουν την παρουσία τους. Δεν ξέρουν οι ομάδες πόσα θα πάρουν από το στοίχημα, πόσα από το τηλεοπτικό. Οι σοβαροί επενδυτές, βλέπετε ότι αποχωρούν από το ποδόσφαιρο. Αναφέρατε την οικογένεια Μπίκα σαν παράδειγμα που έφυγε από την Βέροια και είναι κάτι το λυπηρό.

Υπάρχουν ομάδες που έχουν ιστορία και δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Στον Άρη έχω μόνο φίλους. Πέρασε την Γκόμελ, απόψε παίζει με την Μακάμπι. Η ομάδα έχει μεγαλώσει πολύ. Έζησα τα πέτρινα χρόνια στον Άρη και ήδη από την φουρνιά που παίξαμε τότε έως και σήμερα, βλέπω πως μπαίνει ένα λιθαράκι παραπάνω και η ομάδα μεγαλώνει. Ο μεγάλος στόχος του Άρη είναι ένας τίτλος. Ευρωπαϊκά ήταν συνεπής με την Γκόμελ. Τώρα έχει ένα μεγάλο στοίχημα με την Μακάμπι. Είναι σε καλή τροχιά. Έκανε και μεταγραφές, πήρε τον Γκρέι που πέτυχε γκολ με την Γκόμελ. Είδα το πρώτο ματς με την Γκόμελ, που είναι αδύναμος αντίπαλος. Θέλω να δώσω μία πίστωση χρόνου στον Άρη για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Ο Γκρέι είναι παίκτης αξίας με πολύ καλό βιογραφικό, αν κάνει αυτά που μπορεί, θα βοηθήσει την ομάδα.

Ο Άρης έχει και την σφραγίδα του Μπούργος από τότε που ανέλαβε. Ανταποκρίθηκε στα δύο πρώτα ματς της Ευρώπης. Ο Άρης έχει πολύ καλό υλικό. Μετράει η διαχείριση και η προσέγγιση προς κάθε παίκτη. Μόνο με την έλευση τέτοιων παικτών μεγαλώνει μία ομάδα. Αρκεί να δείξει το μισό από όσα μπορεί για να βοηθήσει και τους υπόλοιπους. Και η χρησιμοποίηση των Ελλήνων παικτών είναι σημαντική. Ο Άρης είχε ελληνικό στοιχείο τα τελευταία χρόνια, μπορεί να δημιουργήσει ένα κορμό Ελλήνων παικτών. Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται, τα νέα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Οι ευκαιρίες και τα όνειρα είναι δικά τους. Μπορεί ο Άρης να κερδίσει από αυτά τα νέα παιδιά, μακροπρόθεσμα. Σκεφθείτε αυτοί οι νέοι παίκτες, πως θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν κατάλληλα από τις ομάδες. Οι Ελληνες νέοι παίκτες, έχουν αξία. Έχουν ικανότητες. Ο Μπούργος έδωσε χρόνο και δείχνει πως δεν τους βλέπει ηλικιακά. Έτσι έχει μάθει, έτσι λειτουργεί», είπε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags