Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Γνωστός Έλληνας τεχνικός τα... χώνει για Ραζβάν - "Δεν κάνει - Λάθος ο προπονητής γι αυτό..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-07 23:55:00

Γνωστός Έλληνας τεχνικός τα... χώνει για Ραζβάν - "Δεν κάνει - Λάθος ο προπονητής γι αυτό..."

Sportdog Team
Γνωστός Έλληνας τεχνικός τα... χώνει για Ραζβάν - "Δεν κάνει -  Λάθος ο προπονητής γι αυτό..."

Πολύ γνωστός Έλληνας προπονητής μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης όπου και αναφέρθηκε για την παρουσία του Ρουμάνου στον Δικέφαλο του Βορρά και για το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα.

Γιώργος Χατζάρας: Την δική του γνώμη για τον ΠΑΟΚ, κατέθεσε ο έμπειρος προπονητής οποίος μίλησε για την ανανέωση που επιδιώκει ο Δικέφαλος του Βορρά, σε σχέση με τις ικανότητες και τους στόχους του Λουτσέσκου στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 FM.

Πολύ σωστά έκανε ανανέωση ο ΠΑΟΚ, έπρεπε να ανανεώσει το ρόστερ του, αλλά αυτό έχει και το τίμημα, θέλει χρόνο για την υλοποίηση, δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στν άλλη, πρέπει όμως να έχεις και τον αντίστοιχο προπονητή, που θα δουλέψει με τα νέα παιδιά. Ο Λουτσέσκου δεν είναι. Είναι καλός προπονητής, αλλά για μεγάλους σε ξλικία παίκτες, έχει μάθει έτσι, στα έτοιμα και δεν πρόκειται να γίνει δουλειά με τους πιτσιρικάδες, δεν το βλέπετε; Εγώ πρέπει να το πω; Ο Λουτσέσκου θα βάζει τους μεγάλους σε ηλικία, θέλει έμπειρους και είναι ο λάθος προπονητής γι αυτό που θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, που έχει πάρει όλη την αφρόκρεμα των πιτσιρικάδων της Ελλάδας και δεν παίζει κανένας στην πρώτη ομάδα, παίζουν 35άρηδες. Αυτό δεν γίνεται. Λάθος ο προπονητής γι αυτό που θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, το οποίο για μένα προσωπικά, είναι πολύ σωστό, η ανανέωση δηλαδή του ρόστερ”, είπε ο Γιώργος Χατζάρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags