Facebook Pixel Λάζαρος Λάμπρου - ΠΑΟΚ: Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου - Βρήκε ήδη ομάδα - Μεγάλο πρόβλημα με Νινούα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-09 16:03:00

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου - Βρήκε ήδη ομάδα - Μεγάλο πρόβλημα με Νινούα

Sportdog Team
Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου - Βρήκε ήδη ομάδα - Μεγάλο πρόβλημα με Νινούα

Ποιοι είναι στη... μαύρη λίστα του Λουτσέσκου εκτός από τον Έλληνα επιθετικό; Και ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του, αφού δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ;

Παράλληλα με τις όποιες μεταγραφές σκοπεύει να κάνει, ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει το βάρος και στην αποχώρηση παικτών που δεν υπολογίζονται. Για την ακρίβεια οι Μουργκ, Αουγκούστο, Λάμπρου, Τέιλορ, Λέο Ζάμπα και Νινουά έχουν μπει στη «μαύρη λίστα» του Ραζβάν Λουτσέσκου και για όλους, θα γίνει προσπάθεια ν' αποτελέσουν σύντομα παρελθόν.

Ειδικότερα όσον αφορά τον Λάμπρου, το περιβάλλον του βγάζει προς τα έξω ότι υπάρχουν ομάδες εκτός Ελλάδας, οι οποίες μπορούν να καλύψουν όλο το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ (σ.σ. κοντά στις 400.000 ευρώ). Στον ΠΑΟΚ τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν ενώ και ο ΟΦΗ θα μπορούσε να αποτελέσει μία επιλογή για τον Λάμπρου. Αν ο παίκτης συνέχιζε στην Κρήτη, πάντως, ο Δικέφαλος τότε θα κάλυπτε μεν ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του, κρατώντας όμως δε και ποσοστό μεταπώλησης.

Εύκολα ή δύσκολα ο Λάζαρος Λάμπρου θα συνεχίσει μακριά από την Τούμπα. Κάτι που δεν είναι βέβαιο για τον έτερο «κομμένο», τον Νινουά. Κι αυτό, γιατί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν έχει συγκεντρώσει το παραμικρό ενδιαφέρον γύρω από το όνομά του μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags