Η ΑΕΚ τρέχει για να καλύψει τις εκκρεμότητες στο ρόστερ της! Η θέση του παρτενέρ του Ντομαγκόι Βίντα είναι αυτή που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ, ότι η ομάδα του «Δικέφαλου» αετού ετοιμάζει ένα ακόμα μπαμ. Η Ένωση τσεκάρει τον Φρανθίθκο Μοντέρο και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τον δανεισμό του.

Ο 23χρονος αμυντικός ταιριάζει στα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα. Είναι γρήγορος, δυναμικός και αλτικός. Και το σημαντικότερο; Παίζει με το αριστερό πόδι. Στην Τουρκία μάλιστα έχει αγωνιστεί με τριάδα στην άμυνα, που είναι ένας σχηματισμός που έχει καθιερώσει στα πρώτα προπονητικά του βήματα στους κιτρινόμαυρους ο Αργεντινός τεχνικός.

Υπάρχει ένα άλλο πολύ ζουμερό στοιχείο στην υπόθεση. Ο Μοντέρο έχει παίξει δίπλα στον Βίντα στη Μπεσίκτας. Οπότε εδώ μιλάμε για μία δοκιμασμένη λύση δίπλα στον Κροάτη.

Πάντως η περίπτωση του Μοντέρο δεν είναι η μοναδική. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, παίζει μια ακόμα περίπτωση στόπερ. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να κλείσει οπωσδήποτε σέντερ μπακ μέσα στην εβδομάδα.