Πέτρος Πασσαλής: Για το παιχνίδι του Άρη με τον Λεβαδειακό και τις δηλώσεις του Μπούργος μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τη δήλωση Μπούργος περί γνωριμίας των παικτών: «Είναι σημαντικό και θα βοηθήσει στην καθημερινότητα. Ο Μπούργος γνωρίζει ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Δεν ξέρω κατά πόσο οι ομάδες θα έχουν το χρόνο να το κάνουν αυτό. Στην Ελλάδα δύσκολα δίνεται η πίστωση χρόνου και τα αποτελέσματα παίζουν ρόλο. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μια ομάδα».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Δέχθηκαν ψυχρολουσία από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη. Οι οπαδοί πηγαν στο γήπεδο απόλυτα συνειδητοποιημένοι. Όσο περισσότερος κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο, τόσο καλύτερη θα είναι η ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα».

Για την απουσία αμυντικού χαφ: «Είναι φανερό και το είδαμε στα πρώτα του παιχνίδια. Μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλός, ο Γκρέι είναι ο ορισμός του φορ που έλειπε από τον Άρη. Στα πλάγια έχει έξι παίκτες ενδεκάδας και είναι δύσκολο για τον Μπούργος να διατηρήσει τις ισορροπίες, στα μπακ ο Πρίσμαν είναι καλύτερος του Γκάνεα, ο Σούντγκρεν ήταν καλύτερος και από τα δυο μπακ που εχουμε. 

Ο Φαμπιάνο δεν είναι και τόσο αξιόπιστος σε αντίθεση με τον Μπράμπετς. Εκεί που υπάρχει πρόβλημα είναι στους αμυντικούς μέσους. Δεν ξέρω πως μπορεί να βγει η χρονιά και κυνηγώντας διακρίσεις. Θεωρώ ότι η τριάδα των παικτών που αποχώρησε είναι καλύτερη από αυτή που πάρθηκε. Αν δεν βελτιωθούν οι παίκτες στο 6 και στο 8 ή δεν πάρει παίκτη, θα έχει πρόβλημα στη διάρκεια της σεζόν. Μακάρι να βγω ψεύτης».

Για Πάλμα: «Ο Πάλμα σουτάρει από όπου βρεθεί. Αυτό είναι καλό και κακό. Είναι ένα παιδί 20-21 ετών και πιστεύω σε βάθος χρόνου θα το αντιληφθεί ότι κάποιες φορές πρέπει να δώσει πάσα. Δεν φοβάται να ζητήσει μπάλα. Πιστεύω ότι θα έχει μεταπτώσεις αλλά ο Άρης έχει παίκτες για να τον αντικαταστήσουν».

Για Μανού Γκαρθία: «Είναι εξαιρετικός. Περιμένουμε να τον δούμε».

Για το παιχνίδι: «Δεν μου άρεσε και τόσο ο Λεβαδειακός. Δεν ήταν και τόσο αξιόπιστος για να δούμε ότι ο Άρης δε δέχθηκε τέρμα. Δε νομίζω να δημιουργήσει προβλήματα στους μεγάλους», είπε ο Πέτρος Πασσαλής.