Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παλαίμαχος ΠΑΟΚτζής δεν κρύβεται - "Δεν ενθουσίασε τον κόσμο" - Ατάκες για Καντουρί, Μπίσεσβαρ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-22 22:48:00

Παλαίμαχος ΠΑΟΚτζής δεν κρύβεται - "Δεν ενθουσίασε τον κόσμο" - Ατάκες για Καντουρί, Μπίσεσβαρ

Sportdog Team
Παλαίμαχος ΠΑΟΚτζής δεν κρύβεται - "Δεν ενθουσίασε τον κόσμο" - Ατάκες για Καντουρί, Μπίσεσβαρ

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά σχετικά με την εικόνα της ομάδας την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Τούμπα.

Τάσος Τασιόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τεχνικός παρέθεσε τις σκέψεις του για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague 1, τα στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι του Δικεφάλου αλλά και την πρώτη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Τούμπα.

Αρχικά ανέφερε για τα πρόσωπα που ξεχώρισε την πρώτη αγωνιστική: «Ο Αραούχο είχε την οξυδέρκεια και την ευκολία στο γκολ, όπως μου άρεσαν και τα νεαρά παιδιά του ΠΑΟΚ. Από το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό, είδα μία ομάδα που παίζει για να κερδίσει έστω και με μικρό σκορ. Είχε ένα άγχος μέχρι το 90΄αλλά πρόκειται για μία ομάδα με ανανέωση του ρόστερ».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που του έκανε εντύπωση: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον παίκτη που κάνει τη διαφορά αυτή τη στιγμή, ο Πάολο Φερνάντεθ του Βόλου έχει αυτή την ποιότητα. Στον ΠΑΟΚ αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τα έχουν ο Μπίσεσβαρ και ο Ελ Καντουρί. Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει πρόβλημα στη δημιουργία , αλλά δεν είδαμε κάτι που θα δώσει τον ενθουσιασμό στην εξέδρα. Οι παίκτες που αγωνίζονται στα άκρα χρειάζονται τον χρόνο τους αλλά δεν είχαν αυτόν τον ενθουσιασμό. Ήταν μία ομάδα του 1-0».

Για την ποιότητα στον Δικέφαλο: «Αν δεν έχεις τον ποιοτικό παίκτη, όσο και να δουλέψεις εσωτερικά μπορείς να φτάσεις σε ένα σημείο, αλλά όσο και να δουλέψεις και να αυτοματοποιήσεις πράγματα, η μπάλα θα φτάσει στο 1/3 του γηπέδου, αλλά από την περιοχή του αντιπάλου και μετά χρειάζεται η ποιότητα και η ατομική ενέργεια του ποδοσφαιριστή».

Για τον Κουλιεράκη, σημείωσε: «Περιμένεις την ευκαιρία και να είσαι έτοιμος. Είχε ποιότητα, δεν είχε πανικό στις μεταβιβάσεις του και πλέον χρειάζεται την εμπειρία από τα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό ήταν η ηρεμία και η ποιότητα στις μεταβιβάσεις του. Όταν κάποιος ξεκινάει, σκέφτεται να μην κάνει λάθος. Όταν παίζεις σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου χρειάζεται και η άγνοια κινδύνου. Η θέση των αμυντικών έχουν το άδικο όπου ένα λάθος μπορεί να χαλάσει την εικόνα του παιχνιδιού που έχεις κάνει», είπε ο Τάσος Τασιόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags