ΠΑΟΚ: Η Λέφσκι Σόφιας απέκλεισε τον Δικέφαλο αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει στο Conference League αφού στον τρίτο προκριματικό γύρο αποκλείστηκε από την Σπάρτανς, την ομάδα της Μάλτας.

Τα οικονομικά οφέλη που μέτρησε δεν ήταν πολλά αλλά η επιτυχία να πετάξει έξω από τον θεσμό τον ΠΑΟΚ που πέρσι είχε φτάσει μέχρι τους «8» της διοργάνωσης έπρεπε ή πρέπει να «εξαργυρωθεί». Πώς θα γίνει αυτό; Πουλώντας σε καλή τιμή ποδοσφαιριστές της που είχαν διακριθεί στους δυο αγώνες με τον ΠΑΟΚ.

Για δεύτερη φορά λοιπόν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα υπάρχει διαρροή... είδησης από την Λέφσκι προς τα ΜΜΕ της χώρας που φυσικά την αναπαράγουν. Υποστηρίζουν δηλαδή πως ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται τόσο για τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας, τον Κόρδοβα όσο και για έναν εκ των σκόρερ στα ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον ακραίο επιθετικό Ουέλντον.

Για να αναγκάσουν λοιπόν τις ομάδες που ενδιαφέρονται να ανεβάσουν την προσφορά τους, οι Βούλγαροι προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω εμπλέκοντας τον ΠΑΟΚ. Τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας υποστηρίζουν πως άνθρωπος του τμήματος σκάουτινγκ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ βρέθηκε στη Σόφια και τσέκαρε ξανά τους δυο ποδοσφαιριστές.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όπως τουλάχιστον σχολίαζε ο Ζοσέ Μπότο που έγινε γνώστης αυτών των δημοσιευμάτων και ήταν λογικό να ερωτηθεί. Επισήμανε πως από τη στιγμή που είναι ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και επομένως και του τμήματος σκάουτινγκ γνωρίζει που και ποιοι βλέπουν παιχνίδια για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Και κανείς δεν βρέθηκε στη Σόφια για να δει τους δυο συκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Βασίλι Κόλεφ, δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της Λέφσκι, μιλώντας στο Metropolis 95.5 επιβεβαίωσε πως την πληροφορία για το «ενδιαφέρον» του ΠΑΟΚ για τους Ουέλτον και Χοσέ Κόρδοβα την έδωσε η ίδια η βουλγαρική ομάδα: «Η Λέφσκι επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον αυτό, ωστόσο θα έλεγα πως η Λέφσκι είναι μία ομάδα που διαπραγματεύεται για τους ποδοσφαιριστές της» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: metrosport.gr