Νίκος Μελίσσας: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μιλώντας για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη , τον Ντόμινικ Κοτάρσκι αλλά και για τις δικές του σχέσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο αν είχε επαφές με την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Δεν είχε τεθεί κάποιο θέμα ανάμεσα σε εμένα και τον ΠΑΟΚ πέρυσι το καλοκαίρι. Έχω μεγαλώσει στον ΠΑΟΚ, πάντα τον υποστήριζα σαν ομάδα και πάντα είχα την ελπίδα να επιστρέψω και να προσφέρω για την ομάδα. Εγώ πιστεύω στον εαυτό μου, το έχει δείξει η αγωνιστική μου συμπεριφορά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά άλλοι αποφασίζουν».

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και το ποδοσφαιρικό του μέλλον:

«Με παραξενεύει που ο Αλέξανδρος δεν έχει δεχτεί ακόμη κάποια πρόταση αλλά αυτή είναι μια κίνηση «Πασχαλάκης». Ξέρω ότι είχε κάποιες προτάσεις αλλά είναι ένα παιδί που κινείται με τα θέλω του και θα πάει κάπου που θα θέλει να δώσει τον εαυτό του. Ρίσκαρε και ακόμη δεν έχει βρει κάτι, ψάχνει μια καινούρια προοπτική που θα τον εξιτάρει, του αρέσει η περιπέτεια. Έχει την ικανότητα να παίρνει αποφάσεις με βάσει τα θέλω του. Πιστεύω δεν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό, δεν θα ταίριαζε στον χαρακτήρα του. Είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με βάση το συναίσθημα και αυτό τον τιμάει. Οπότε πιστεύω πως δεν θα δεχόταν μια πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Για την δήλωση του Πασχαλάκη πως δεν θα συνέχιζε στον ΠΑΟΚ, ούτε με ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο:

« Πολύ πιθανόν να έχουν προηγηθεί άλλα πράγματα. Μέσα του του τελείωσε το κεφάλαιο ΠΑΟΚ, δεν είχε να δώσει άλλο. Δεν κοιτάει τα χρήματα, γιατί είναι ένα παιδί που θέλει να τα δίνει όλα και να μπορεί να προσφέρει»

Για τον νέο τερματοφύλακα των «ασπρόμαυρων», Ντομινίκ Κοτάρσκι:

«Είναι δύσκολο ένας νέος τερματοφύλακας να προσαρμοστεί σε μια τέτοια θέση. Το σημαντικότερο είναι η ψυχική δύναμη που πρέπει να έχεις ως τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Πρέπει να είναι πιο έτοιμος για 2-3 φάσεις σε 90 λεπτά που θα γίνουν, γιατί οι απαιτήσεις στον ΠΑΟΚ είναι μόνο η νίκη, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να έχει περισσότερη ηρεμία, να μην βγαίνει από την εστία του τόσο συχνά. Οφείλει να καταλάβει ποιες είναι οι αρμοδιότητές του και ο ρόλος του στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί», είπε ο  Νίκος Μελίσσας.