Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός: Ανατροπή! Θα παίξει... εντός έδρας ο Παναθηναϊκός με Λεαβδειακό - Συμφωνία Αλαφούζου-Κομπότη
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-24 17:58:00

Ανατροπή! Θα παίξει... εντός έδρας ο Παναθηναϊκός με Λεβαδειακό - Συμφωνία Αλαφούζου-Κομπότη

Ανατροπή! Θα παίξει... εντός έδρας ο Παναθηναϊκός με Λεβαδειακό - Συμφωνία Αλαφούζου-Κομπότη

Γιατί δεν θα γίνει το παιχνίδι στη Λιβαδειά και ο λόγος που οι δύο ομάδες θα δώσουν το ματς σε... ουδέτερο γήπεδο στην Αθήνα.

Σε άλλη έδρα θα παίξει το ματς με τον Παναθηναϊκό ο Λεβαδειακός.

Κατόπιν επιθεώρησης που έγινε την Τετάρτη από κλιμάκιο της Super League, παρουσία και του Στιβ Μπένετ, στο γήπεδο του Λεβαδειακού, τα έργα που γίνονται (από τη δημοτική αρχή) στο στάδιο της πόλης παρουσιάζουν σημαντικές καθυστερήσεις.

Δεδομένου λοιπόν ότι τίθενται ζητήματα ασφαλείας (κυρίως εξαιτίας της κατάστασης του στεγάστρου) και ότι γενικότερα οι εγκαταστάσεις είναι προβληματικές, φαντάζει απίθανο με τα τωρινά δεδομένα να πληρούνται οι σχετικές προϋποθέσεις ως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr οι άνθρωποι του Λεβαδειακού έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του τριφυλλιού για να δειέξαχθει το πρώτο ματς των δύο ομάδων στην Λεωφόρο και αυτό του δευτέρου γύρου στην έδρα των νεοφώτιστων! Κάτι που θα περάσει και από το σχετικό συμβούλιο της Λίγκας, μιας είναι σύμφωνοι και στο τριφύλλι στο πλαίσιο των καλών σχέσεων Αλαφούζου - Κομπότη. Εξάλλου δεν υπήρχε διαθεσιμότητα για άλλη έδρα, μιας και το ΟΑΚΑ που είναι η δεύτερη έδρα του Λεβαδειακού φιλοξενεί το Ράλι Ακρόπολις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags