Σταύρος Καλαφάτης: Για το νέο γήπεδο του Άρη και τους Χορτατζήδες μίλησε ο γνωστός πολιτικός στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

«Βάλαμε το νερό στα αυλάκι. Το εγχείρημα στηρίζεται ομόφωνα. Υπήρχε μια προεργασία εδώ και καιρό και βοηθηθήκαμε καθώς είδαμε κάποια στοιχεία που αφορούν χωροταξικά πράγματα. Κάναμε την τηλεδιάσκεψη αυτή και θεωρώ ότι το εγχείρημα ειναι συνθετο και δύσκολο. Είναι αλήθεια ότι θα πρέπει να υπάρχει μια ασφάλεια για το εγχείρημα και τη συντόμευση της πορείας του, δηλαδή μια θεσμική θωράκιση. 

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκροτημένοι. Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας πορείας που ευελπιστούμε να είναι όσο πιο ασφαλής και σύντομη γίνεται. Επίσης, θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι θα μιλάμε για το εγχείρημα αυτό. Δημιουργούμε ένα καλό έδαφος για να υπάρξει μια επενδυτική προσπάθεια που θα ωφελήσει τους πάντες». 

Για το γήπεδο στους Χορτατζήδες: «Δεν σας κρύβω ότι με τον ίδιο ζήλο που αγκάλιασα το γήπεδο του ΠΑΟΚ, θα ασχοληθώ με το γήπεδο του Άρη και του Ηρακλή. Κάτι αρχίζει και αχνοφαίνεται. Είμαστε σε πρώιμο στάδιο. Έχουμε τρεις μεγάλες ομάδες στην πόλη και θα πρέπει να σεβαστούμε την αγάπη των φιλάθλων για την ομάδα τους, να μη σκεφτεί κάποιος ότι παίζουμε με αυτή», είπε ο Σπύρος Καλαφάτης.