Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στην έξοδο δύο Έλληνες από ΠΑΟΚ - Δεν το πιστεύει ο Λουτσέσκου - Ο ένας ήταν βασικός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-29 08:48:00

Στην έξοδο δύο Έλληνες από ΠΑΟΚ - Δεν το πιστεύει ο Λουτσέσκου - Ο ένας ήταν βασικός!

Sportdog Team
Στην έξοδο δύο Έλληνες από ΠΑΟΚ - Δεν το πιστεύει ο Λουτσέσκου - Ο ένας ήταν βασικός!

Προτάσεις από Γαλλία και Ολλανδία για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Η Τουλούζ χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον Χάρη Τσιγγάρα! Η γαλλική ομάδα είχε στις λίστες της τον ποδοσφαιριστή του “Δικεφάλου” εδώ κι αρκετό καιρό και -τελικά- αποφάσισε να εκφράσει και επίσημα το ενδιαφέρον της. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για καθεστώς δανεισμού με οψιόν αγοράς, το οποίο δεν έχει αποσαφηνιστεί επί του παρόντος.

Στον ΠΑΟΚ πλέον καλούνται να αποφασίσουν, δεδομένου πως τα χρονικά περιθώρια είναι στενά για τους Γάλλους από τη στιγμή που η αυλαία των μεταγραφών πέφτει λίγο πριν το τέλος της εβδομάδας, κάτι που σημαίνει πως αναμένονται εξελίξεις.

Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση, καθώς αλλάζει τις ισορροπίες στη μεσαία γραμμή κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να βάλει κάτω όλα τα δεδομένα και να γνωστοποιήσει τις σκέψεις του για τον Τσιγγάρα.

Από εκεί και πέρα, εκτός ΠΑΟΚ θα βρει η νέα χρονιά και τον Λάζαρο Λάμπρου, που πάντως δεν υπολογιζόταν έτσι κι αλλιώς από τον Ρουμάνο προπονητή.

Ο ατζέντης του Λάμπρου βρέθηκε στην Τούμπα έτσι ώστε στο περιθώριο του αγώνα με τον Ατρόμητο να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της παραχώρησης του Έλληνα επιθετικού στην Εξέλσιορ, ως ελεύθερος.

Ο Λάμπρου επιστρέφει στην Ολλανδία, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Φορτούνα Σιτάρντ και Τβέντε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags