Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βερβελές - Πώς δεν είδαν στο VAR το πέναλτι-χέρι του Ολυμπιακού; Μην τσιμπάτε στην προπαγάνδα (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-30 00:13:00

Βερβελές: Πώς δεν είδαν στο VAR το πέναλτι-χέρι του Ολυμπιακού; Μην τσιμπάτε στην προπαγάνδα (vid)

Sportdog Team
Βερβελές: Πώς δεν είδαν στο VAR το πέναλτι-χέρι του Ολυμπιακού; Μην τσιμπάτε στην προπαγάνδα (vid)

"Είναι ξεκάθαρο το κόλπο που έχουν στήσει ο Μπαλτάκος και οι... φίλοι. Στο Λιμάνι θα φωνάζουν και πρέπει να φωνάζουν για τη διαιτησία και θα δούμε τι έρχεται", ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός ρεπόρτερ των Πειραιωτών, που αναφέρθηκε και στις μεταγραφές.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Αστέρα, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο όλη η συζήτηση αφορά πλέον τη διαιτησία και το γκολ του Αστέρα Τρίπολης που ακυρώθηκε, αλλά και τα δύο πέναλτι που ζητούν οι Πειραιώτες.

Ο γνωστός ρεπόρτερ των Πειραιωτών στο σχόλιό του για το παιχνίδι στο κανάλι του στο Youtube, "ΘΡΥΛΟΣ είσαι...", στάθηκε στα λάθη των Καραντώνη και Ευαγγέλου κατά του Ολυμπιακού και κυρίως στο χέρι-πέναλτι που ζητούν οι Πειραιώτες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Άλλο κομμάτι η διαιτησία και άλλο οι μεταγραφές. Μην πέφτετε στην παγίδα που έχουν στήσει. Έχουν μυριστεί αίμα. Προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Είναι ξεκάθαρο πού το πάει ο Μπαλτάκος και τι θα γίνει με τους Έλληνες διαιτητές στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν».

Και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός δεν ήταν αδιάφορος, τον έχω δει και χειρότερο. Θέλει πιο καθαρό μυαλό και θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη από την Τρίπολη».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags