Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκλεισε δεύτερο εξτρέμ ο Ολυμπιακός - Έρχεται παίκτης έκπληξη στο Λιμάνι - Επιβεβαίωση Sportdog!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-01 18:50:00

Έκλεισε δεύτερο εξτρέμ ο Ολυμπιακός - Έρχεται παίκτης έκπληξη στο Λιμάνι - Επιβεβαίωση Sportdog!

Sportdog Team
Έκλεισε δεύτερο εξτρέμ ο Ολυμπιακός - Έρχεται παίκτης έκπληξη στο Λιμάνι - Επιβεβαίωση Sportdog!

Οι Πειραιώτες τρέχουν για να καλύψουν τα κενά του ρόστερ και τις τελευταίες ώρες κατάφεραν να κλείσουν έναν ακόμα ακραίο που είχε ζητήσει ο Κορμπεράν.

Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να φορέσει ο Τζος Μπόουλερ, όνομα που διαβάσατε στο Sportdog.gr από το χθες το πρωί, στο ρεπορτάζ με τις επόμενες κινήσεις μετά την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ.

Όπως μετέδωσε λοιπόν ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, όλα συγκλίνουν στο ότι ο 23χρονος Άγγλος δεξιός εξτρέμ έρχεται στην Ελλάδα για χάρη των πρωταθλητών Ελλάδας! Ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως ο βρετανικός Τύπος… βοά ότι ο παίκτης, τον οποίο θα αποκτήσει η Νότιγχαμ Φόρεστ αντί 4,5 εκατ. ευρώ από την Μπλάκπουλ, θα δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό -ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δεν διαψεύδει όσα γράφουν οι Άγγλοι!

Να θυμίσουμε πως ο Μπόουλερ παίζει στην Μπλάκπουλ από το περσινό καλοκαίρι που έμεινε ελεύθερος από την Έβερτον και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 51 ματς, μετρώντας δέκα γκολ και τρεις ασίστ στην Championship. Στην καριέρα του έχει παίξει και σε άλλες θέσεις σε άξονα και επίθεση αλλά η βασική του θέση είναι winger. 

Μέχρι το βράδυ, σε κάθε περίπτωση, περιμένουμε οριστικές εξελίξεις!

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags