Το όνομα του νεοαποκτηθέντα Νίκλας Ελίασον συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε τον Σουηδό μέσο στο γκρουπ που θα βρεθεί στη Ριζούπολη, για την 3η αγωνιστική, το τελευταίο ματς της Ένωσης μακρυά από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Αργεντινός τεχνικός, όπως αναφέρουν οι πληφορίες, προσανατολίζεται σε τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα καθώς πιθανότατα οι Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς και Λιβάι Γκαρσία θα βρουν θέση στην ενδεκάδα. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε η πιθανή σύνθεση της ΑΕΚ με σχηματισμό 3-5-2 θα είναι με τον Στάνκοβιτς στην εστία, τους Μουκουντί, Τζαβέλλα, Βίντα από αριστερά προς τα δεξιά στην τριάδα της άμυνας, τον Τσούμπερ στην αριστερή πλευρά, τον Γκατσίνοβιτς στη δεξιά, τους Σιμάνσκι, Γιόνσον και Πινέδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τον Λιβάι Γκαρσία πλάι στον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Ελίασον στην εξίσωση της αρχικής σύνθεση. Οι περισσότερες πιθανότητες συγκλίνουν με το ότι θα βρίσκεται στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.