Ολυμπιακός - Μαρσέλο: Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, για πρώτη φορά, βρέθηκε χθες ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, μετά την μεγάλη υποδοχή που του επιφύλασσαν οι φίλοι της ομάδας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Μαρσέλο είχε γνωριμία με τον τεχνικό Κάρλος Κορμπεράν και τους συνεργάτες του, όπου τους εξήγησε τι ατομικές προπονήσεις έκανε το προηγούμενο διάστημα, ενώ γνωρίστηκε και με τους νέους του συμπαίκτες.

Η πρώτη εντύπωση που έδωσε, ήταν πως πρόκειται για έναν ευχάριστο και χαλαρό τύπο, ο οποίος έχει διάθεση για πολλή δουλειά για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα, ξεκινώντας με χαλαρή ατομική προπόνηση το πρωί, ενώ το απόγευμα έκανε διπλή επιπλέον προπόνηση για να επιτευχθεί ο στόχος που έχει θέσει και ο ίδιος.

Όσο για το πότε θα κάνει ντεμπούτο; Όλα δείχνουν ότι η πρώτη επίσημη εμφάνισή του με τα ερυθρόλευκα θα γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες, δηλαδή μετά την διακοπή του Σεπτεμβρίου για τις εθνικές ομάδες.

Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν από τη δουλειά που θα κάνει στις προπονήσεις, χωρίς κανένας να έχει διάθεση να πάρει ρίσκο και να πιέσει τον ποδοσφαιριστή.