Facebook Pixel Ραχήλ Μακρή: Τα... γυρίζει η Ραχήλ Μακρή μετά την ανάρτηση για Μαρσέλο - "Δέχομαι απειλές"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-07 21:23:00

Τα... γυρίζει η Ραχήλ Μακρή μετά την ανάρτηση για Μαρσέλο - "Δέχομαι απειλές"

Sportdog Team
Τα... γυρίζει η Ραχήλ Μακρή μετά την ανάρτηση για Μαρσέλο - "Δέχομαι απειλές"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε η γνωστή πολιτικός λίγες ώρες μετά τον... σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή της σχετικά με την υποδοχή του Βραζιλιάνου από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Ραχήλ Μακρή: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρσέλο, μία μεταγραφή την οποία υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στον «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με την γνωστή πολιτικό η οποία δημοσίευσε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό και να προκαλεί... σάλο να εξηγεί στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» δεν είχε στόχο να προσβάλλει κανέναν απλά ήθελε να τονίσει ότι θα ήταν καλύτερο να γίνονται συγκεντρώσεις για πιο σημαντικά πράγματα.

«Είναι καθαρό πολιτικό και σημειολογικό. Έχει παραπεμπτικό χαρακτήρα. Βάζουν τη μάζα να μαζεύεται για γεγονότα άνευ ουσίας. Έτσι, αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα οικονομικά, πολιτικά προβλήματα. Αν όλος αυτός ο κόσμος πήγαινε έξω από τη Βουλή, θα προκαλούσαν πολιτικά γεγονότα. Δεν είπα μαϊμούδες, ας μάθουμε ελληνικά. Καλύτερο θα ήταν να μαζευτεί ο κόσμος για πιο σημαντικά θέματα. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα. Δεν δίνω σημασία, όμως. Δεν ασχολούμαι με αυτούς ή τις ομάδες τους», είπε η Ραχήλ Μακρή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags