Παναθηναϊκός: Σε αναζήτηση μέσου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το Τριφύλλι και από χθες έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Καναδού, Τζόναθαν Οσόριο της Τορόντο FC, αλλά και του Γιάκομπ Κρίστενσεν της Νόρτζελαντ.

Για την υπόθεση του Οσόριο, ο δημοσιογράφος Μάνουελ Βεθ αποκάλυψε αρχικά στο transfermarkt.us πως ο Παναθηναϊκός έχει προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο κεντρικό μέσο (παίζει και "6" και "8"), με τους Πράσινους να ξεχωρίζουν τελικά την περίπτωσή του και να δίνουν μάχη με τον χρόνο για να τον "κλείσουν", αφού η θερινή μεταγραφική περίοδος για μη ελεύθερους τελειώνει αύριο (15/9).

Ο Οσόριο δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός του MLS και τη φετινή σεζόν με την φανέλα της Τορόντο μετράει 22 συμμετοχές με 9 γκολ και 4 ασίστ στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, είναι και διεθνής και θα αγωνιστεί στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Το συμβόλαιό του με την Τορόντο ολοκληρώνεται στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Όσο για τον Κρίστενσεν, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Νόρτζελαντ για την απόκτησή του, παρότι οι Δανοί φέρονται να ζητούν τρελά χρήματα για την παραχώρησή του, περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Δεν αποκλείεται πάντως η περίπτωση του 21χρονου χαφ να πάει για τον Ιανουάριο, αν οι Πράσινοι δεν καταφέρουν από τώρα να κλείσουν το deal.