Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα "πυρά" σε ΠΑΟΚ για την διαχείριση Κούτσια - "Δεν πήρε τον απαραίτητο χρόνο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-15 23:01:00

Νέα "πυρά" σε ΠΑΟΚ για την διαχείριση Κούτσια - "Δεν πήρε τον απαραίτητο χρόνο"

Sportdog Team
Νέα "πυρά" σε ΠΑΟΚ για την διαχείριση Κούτσια - "Δεν πήρε τον απαραίτητο χρόνο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στην μετακίνηση του νεαρού επιθετικού στον Βόλο αλλά και στην διαχείριση που έγινε στον Δικέφαλο του Βορρά.

Οδυσσέας Καλυβιώτης: Για τον Γιώργο Κούτσια και το δανεισμό του στον Βόλο, αλλά και για την διαχείρισή του στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Δουλέψαμε πολύ μαζί και θα ήθελα να έχει θέση στον ΠΑΟΚ.  Οι νεαροί παίκτες θέλουν ενθάρρυνση και όχι ολιγόλεπτες συμμετοχές και κριτική με το παραμικρό. 

Δεν πήρε το χρόνο που έπρεπε. Υπήρξαν παίκτες που βρέθηκαν στην ομάδα και πήραν χρόνο, απορώ γιατί δεν δόθηκε και ο ανάλογος στον Κούτσια. Για ποιο λόγο δεν του δόθηκε χρόνος; 

Καταλαβαίνω τον προπονητή και τις απαιτήσεις της ομάδας αλλά θα πρέπει να δίνουν χρόνο στα μικρά παιδιά. Θα πάει στον Βόλο, θα του δοθούν οι ευκαιρίες και θα δείξει τι μπορεί να κάνει. Ο Βόλος είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να δείξει το ταλέντο του. Αυτό το παιδί ήταν κάτι το ξεχωριστό», είπε ο Οδυσσέας Καλυβιώτης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags