Facebook Pixel ΑΕΚ: Ατάκες... φωτιά από πρώην παίκτη της Ένωσης - "Δεν ήμουν χαρούμενος στην ΑΕΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-22 17:08:00

Ατάκες... φωτιά από πρώην παίκτη της Ένωσης - "Δεν ήμουν χαρούμενος στην ΑΕΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από πρώην παίκτη της Ένωσης - "Δεν ήμουν χαρούμενος στην ΑΕΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη σε Μέσο του εξωτερικού έδωσε ποδοσφαιριστής που πέρασε από την Ένωση όπου και ανέφερε τους λόγους που δεν ήταν χαρούμενος με την παρουσία του στους Κιτρινόμαυρους.

Κλεμάν Μισελέν: Παίκτης της Μπορντό είναι εδώ και λίγο καιρό ο Γάλλος ποδοσφαιριστής όπου και μίλησε στο Girondins de Bordeaux για τη σύντομη εμπειρία του στην Ελλάδα και την AEK, τονίζοντας πως πρόκειται για μία εμπειρία ζωής, όμως δεν ήταν χαρούμενος.

"Η ΑΕΚ ήταν μια εμπειρία ζωής, όπου έμαθα πολλά πράγματα εκτός γηπέδου, ας πούμε, γιατί δεν ήμουν πολύ χαρούμενος ούτε με το ποδόσφαιρο. Μετά ήμουν μακριά από την οικογένειά μου, έφυγα από τη ζώνη άνεσής μου, έπρεπε να μάθω μια νέα γλώσσα, να δω πώς είναι να παίζεις στο εξωτερικό.

Πάνω απ' όλα έμαθα και κατάλαβα τι χρειαζόμουν. Τώρα ξέρω πώς είναι να είσαι μόνος σου, όταν δεν μιλάς τη γλώσσα, όταν πρέπει να προσαρμοστείς σε ένα νέο πρωτάθλημα, σε μια νέα ζωή.

Είναι περισσότερο μια υπέροχη εμπειρία ζωής, αλλά μετά ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία από επαγγελματικής άποψης, για τις υποδομές, το σκηνικό… Μου έλειψαν όλα αυτά, αυτό έλειπε στην Ελλάδα για να ανθίσω. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα", είπε ο Κλεμάν Μισελέν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags