Facebook Pixel Super League: Χαμός σε σουπερλιγκάτη ομάδα - Τρελή κόντρα με Έλληνα παίκτη - Καταγγελία και μετά προσφυγή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-08 18:35:00

Χαμός σε σουπερλιγκάτη ομάδα - Τρελή κόντρα με Έλληνα παίκτη - Καταγγελία και μετά προσφυγή!

Sportdog Team
Χαμός σε σουπερλιγκάτη ομάδα - Τρελή κόντρα με Έλληνα παίκτη - Καταγγελία και μετά προσφυγή!

Μετά από την καταγγελία του παίκτη, έρχεται και η προσφυγή του Ιωνικού!

Η ΠΑΕ Ιωνικός περνάει στην αντεπίθεση, μιας και άσκησε προσφυγή εις βάρος του Ευάγγελου Πλατέλλα, ο οποίος είχε προσφύγει αντίστοιχα στη δικαιοσύνη την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα, ο Ιωνικός ζητάει με το σχετικό του αίτημα να γίνει δεκτή η λύση του συμβολαίου του που έχει υπογράψει από τις 25 Γενάρη 2022, με υπαιτιότητα του έμπειρου άσου, ενώ ζητούν να καταβληθούν και τα χρήματα για τα δικαστικά έξοδα. 

Η ΠΑΕ Ιωνικός χαρακτηρίζει πως ο ποδοσφαιριστής προέβη σε «ποινικώς κολάσιμες πράξεις, προέβη σε απαράδεκτους και χυδαίους χαρακτηρισμούς στον Πρόεδρο και τον προπονητή της ΑΕΚ, υβρίζοντας αυτούς προσωπικά με χυδαίους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και προσβάλλοντας το χριστιανικό θρήσκευμα».

Ουσιαστικά η συγκεκριμένη ΠΑΕ αναφέρει ότι συντρέχουν «οι νόμιμοι λόγοι της καταγγελίας της σύμβασης κατ άρθρο 672 ΑΚ και σύμφωνα με τις ισχύουσες αθλητικές διατάξεις με αποκλειστική υπαιτιότητα του ποδοσφαιριστή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φουντώνουν" οι φήμες για αποχώρηση προπονητή από SL - Σε ποιο ματς "παίζει το κεφάλι του"!

 

Δείτε μέρος των όσων αναφέρει ο Ιωνικός στην καταγγελία του:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags