Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ ρίχνει τα... βέλη του - Αυτό χρειάζεται για να έρθει το γκολ - "Παίζει αργό ποδόσφαιρο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-11 15:53:00

Παλαίμαχος ΠΑΟΚ ρίχνει τα... βέλη του - Αυτό χρειάζεται για να έρθει το γκολ - "Παίζει αργό ποδόσφαιρο"

Sportdog Team
Παλαίμαχος ΠΑΟΚ ρίχνει τα... βέλη του - Αυτό χρειάζεται για να έρθει το γκολ - "Παίζει αργό ποδόσφαιρο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου την φετινή σεζόν.

Κούλης Αποστολίδης: Για την εικόνα που εμφανίζει ο ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας σημειώνοντας πως το πρόβλημα του Δικεφάλου είναι στο γκολ, κάτι που χρειάζεται ο πρωταθλητισμός, ενώ έκανε και το δικό του σχόλιο για το αν υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Πρέπει να γίνεται δουλειά, σαν επιλογές, δεν νομίζω ότι είναι άτυχος ή τυχερός ο Λουτσέσκου, μιλάω ευθέως. Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ άργησε να ετοιμαστεί, εφόσον είχε στόχους πρωταθλητισμού, αν έχεις τέτοιους στόχους πρέπει να κερδίσεις, αν θες να κερδίσεις θα πρέπει να σκοράρεις.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ για φέτος είναι το γκολ, παίζει η ομάδα ένα καλό ημίχρονο, σκοράρει ένα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο κρατάει το αποτέλεσμα. Το γκολ για να έρθει χρειάζεται υλικό, παίκτες αλλά η ανανέωση έπρεπε σε θέσεις που χρειάζεται το γκολ να έχεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ίσως είναι όμως και θέμα ανάπτυξης του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ταχύτητα και δημιουργία στο κέντρο και να παίζει από το κέντρο, με γρήγορους ποδοσφαιριστές που να μπαίνουν στην περιοχή. Τώρα η ομάδα παίζει αργά και δεν έχει επιθετικό επιπέδου. Δεν είναι απλά τα πράγματα...»

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Ραζβάν Λουτσέσκου:«Δεν μπορώ να πω τέτοιο πράγμα, αλλά ο καθένας μπορεί να μείνει ή να φύγει», είπε ο Κούλης Αποστολίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags