Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Φρέσκο" ρεπορτάζ για Βοτανικό - Τι θα γίνει την Δευτέρα - "Παιχνίδι παγίδα με Λαμία"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-14 13:34:00

"Φρέσκο" ρεπορτάζ για Βοτανικό - Τι θα γίνει την Δευτέρα - "Παιχνίδι παγίδα με Λαμία"

Sportdog Team
"Φρέσκο" ρεπορτάζ για Βοτανικό - Τι θα γίνει την Δευτέρα - "Παιχνίδι παγίδα με Λαμία"

Τα τελευταία νέα για το γηπεδικό στους Πράσινους, αλλά και τα αγωνιστικά εν όψει Λαμίας.

Πολύ σημαντική εξέλιξη χαρακτήρισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης την έναρξη της δημοπράτησης του γηπέδου του Παναθηναϊκού, το οποίο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο!

«Χθες μάθαμε ότι αρχίζει την Δευτέρα και τυπικά η δημοπράτηση του έργου. Το ανώτατο χρονικό όριο είναι ένας χρόνος, αλλά δεν θα κρατήσει τόσο πολύ, οι πληροφορίες λένε ότι θα πάει σε ένα τετράμηνο. Ο στόχος είναι μέσα στο 2023 να αρχίσουν τα έργα για την ανέγερση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού. Για τους γύρω χώρους, στόχος του Δήμου είναι να αρχίσουν έως τα τέλη του 2022. Από τη στιγμή που θα μπει η υπογραφή την Δευτέρα νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ο συνολικός στόχος είναι το γήπεδο να είναι έτοιμο το 2026 και ο εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη το 2024», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο επικείμενο παιχνίδι με την Λαμία, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε: «Κάποια παιχνίδια είναι παγίδες και θεωρώ ένα από αυτά με τη Λαμία. Είναι μια ομάδα σκληροτράχηλη, που βγαίνει όμως και μπροστά Ο Παναθηναϊκός έχει πάθει αρκετές ζημιές στη Λαμία, αλλά τελευταία έχει αλλάξει αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags