Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαμόλεγα Ραζβάν για Ολυμπιακό - Αυξάνονται οι επιλογές του στο ντέρμπι-τελικό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-14 15:36:00

Χαμόλεγα Ραζβάν για Ολυμπιακό - Αυξάνονται οι επιλογές του στο ντέρμπι-τελικό!

Sportdog Team
Χαμόλεγα Ραζβάν για Ολυμπιακό - Αυξάνονται οι επιλογές του στο ντέρμπι-τελικό!

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί ευχάριστους... πονοκεφάλους.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Οι ρυθμοί στη Νέα Μεσημβρία ανεβαίνουν και ο ΠΑΟΚ κορυφώνει την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (17/10, 20:30).

H μέρα στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου ξεκίνησε με προθέρμανση. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν τακτικό παιχνίδι που αφορούσε από τη μία το build up και τους αυτοματισμούς κι από την άλλη το pressing. 

Στο φινάλε έγινε και δίτερμα σε μικρό χώρο, υψηλής μάλιστα έντασης. Σε επίπεδο απουσιών, ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Γιάννης Μιχαηλίδης έβγαλε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε μόνος, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα.

Ντόουγκλας Αουγκούστο και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης συνεχίζουν να ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς, με αμφοτέρους να προπονούνται τις τελευταίες ημέρες στο φουλ. Πλέον, μπορούμε να το πούμε με σιγουριά ότι θα βρίσκονται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει Ολυμπιακού, με τον Ρουμάνο τεχνικό φυσικά να κρίνει το πως θα τους χρησιμοποιήσει.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags