Παναθηναϊκός - Άρης: Με πρωινή προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη στη Λεωφόρο. 

Φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο ο Φώτης Ιωαννίδης έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος της ομάδας, προτού συνεχίσει με ατομικό. Πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Αϊτόρ, ατομικό ο Κουρμπέλης και θεραπεία ο Τρουιγιέ. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα τώρα είναι σε ένα μεγάλο βαθμό ξεκαθαρισμένη, με τον Μπρινιόλι να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ. Στη μεσαία γραμμή θα διατηρηθεί η τριάδα των Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, με τον Παλάσιος δεξιά, τον Βέρμπιτς ή τον Αϊτόρ (αναλόγως με την κατάσταση του Ισπανού) αριστερά και τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Όσον αφορά τον Κώτσιρα που επέστρεψε τώρα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δίνει ψήφο εμπιστοσύνης εκ νέου στον Σάντσες. Όχι μόνο γιατί ο Αργεντινός σκόραρε στη Λαμία, αλλά γιατί όταν κλήθηκε να μπει και να προσφέρει το έκανε αξιοπρεπώς, με τον Λατίνο μπακ μάλιστα να βελτιώνει την εικόνα του από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έτσι, εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει και απέναντι στον Άρη, με τον Κώτσιρα ν' αποτελεί μία επιλογή από τον πάγκο, εάν ο Ιβάν θελήσει κάποια στιγμή να κάνει ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του από δεξιά.