ΠΑΟΚ: Την περασμένη εβδομάδα, ως γνωστό, ο Ζοσέ Μπότο επισκέφτηκε την Νάπολι και το Μιλάνο, όπου είχε επαφές με στελέχη των δύο μεγάλων ιταλικών ομάδων.

Εκτός από την συνάντησή του με τον τεχνικό διευθυντή της Νάπολι Κριστιάνο Τζιούντολι ήταν προσκεκλημένος και στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Μίλαν και την Τσέλσι στο Σαν Σίρο. Εκεί είχε, προφανώς, εθυμοτυπικές συζητήσεις και με ανθρώπους της Μίλαν. Άλλωστε, ο εκτελεστικός διευθυντής των «ροσσονέρι», Ιβάν Γκαζίδης, έχει ελληνική καταγωγή!

Η Sfina.gr επικοινώνησε με τον διαπιστευμένο με το ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ιταλίας στην “Corrire dello Sport”, Αντόνιο Βιτιέλο, ο οποίος καλύπτει για πολλά χρόνια το ρεπορτάζ της Μίλαν και είναι έμπειρος πάνω στο αντικείμενο. Τον ενημερώσαμε ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει δανεικούς παίκτες – και με οψιόν αγοράς – τον Ιανουάριο στις θέσεις του σέντερ φορ και του επιτελικού μέσου.

¨Σ’ αυτές τις θέσεις υπάρχει ως μοναδικός διαθέσιμος για δανεισμό ή και πώληση ο νεαρός Σέρβος φορ, Μάρκο Λάζετιτς. Τον αγόρασε το καλοκαίρι η Μίλαν από τον Ερυθρό Αστέρα, δίνοντας 4,5 εκατ. ευρώ. Δεν έχει συμμετοχές μέχρι τώρα και θα μπορούσε να δοθεί δανεικός. Κατά την άποψή μου βέβαια το πιθανότερο είναι πως σ’ αυτές τις δύο θέσεις δεν θα φύγει κανένας από το ρόστερ της πρώτης ομάδας τον Ιανουάριο. Ίσως θα μπορούσε να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα κάποιος νεαρός από την δεύτερη ομάδα της Μίλαν για να “ψηθεί”” μας είπε.

Κατά τα άλλα, ο Ιταλός συνάδερφος δεν γνώριζε κάτι περρισότερο για την επίσκεψη του Μπότο στο Μιλάνο.

Να σημειώσουμε, πως ο 18χρονος Λάζετιτς αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από την Μίλαν και μάλιστα πήρε το νούμερο 22, που φορούσε ο μεγάλος Κακά. Στο καμπιονάτο με την Μίλαν έχει μόνο δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές ως αλλαγή στους αγώνες με την Έμπολι εκτός και με την Νάπολι εντός, ενώ έπαιξε και κάποια ματς με την δεύτερη ομάδα της Μίλαν. Δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο για να πάρει παιχνίδια να δοθεί δανεικός – ακόμα και με οψιόν αγοράς – αφού παρότι ήρθε ως μεγάλο ταλέντο (είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας) δεν έχει ικανοποιήσει με την μέχρι τώρα παρουσία του στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Πηγή: sfina.gr