Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Προκαλούν... χαμό τα Αετόπουλα - Σούπερ ατάκες για Λύρατζη, Τσαούση, Κουλιεράκη
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-21 22:53:00

Προκαλούν... χαμό τα Αετόπουλα - Σούπερ ατάκες για Λύρατζη, Τσαούση, Κουλιεράκη

Sportdog Team
Προκαλούν... χαμό τα Αετόπουλα - Σούπερ ατάκες για Λύρατζη, Τσαούση, Κουλιεράκη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά.

Γιώργος Σίμος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ελπίδων και μίλησε για τις εμφανίσεις του Λύρατζη με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε αυτά που έβλεπε στον δεξιό μπακ του Δικεφάλου όταν τον είχε στην Εθνική ενώ αναφέρθηκε και στην βελτίωση του Μάριου Τσαούση.

«Είμαι χαρούμενος για τον Λευτέρη Λύρατζη, είναι μια έντονη προσωπικότητα και ένα παιδί με μεγάλη υπομονή και επιμονή σε αυτό που κάνει. Είναι εργατικός και μπράβο του που πηγαίνει εκεί που πηγαίνει. Είναι πολλά τα παιδιά του ΠΑΟΚ, όπως και ο Τσαούσης, ο Μιχαηλίδης, αλλά και άλλοι όπως ο Διαμαντής, ο Μπαλογιάννης» τόνισε αρχικά.

Για το γεγονός πως τον είχε στην Εθνική Ελπίδων: «Ο Λύρατζης μπορεί να αναλαμβάνει ευθύνες και πιστεύω στο μέλλον πως θα πάρει ακόμη μεγαλύτερες. Στην Εθνική Ελπίδων είχαμε πει στις συζητήσεις μας πως ήταν ένας εκ των φυσικών αρχηγών της ομάδας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με καλό μέλλον και χαίρομαι πολύ για εκείνον.

Πάντα όταν κουβέντιαζα με τον Λευτέρη, αυτός ήταν ο σκοπός μέσω της Εθνικής, να πάρει την ευκαιρία όχι για 2-3 αγώνες αλλά για μόνιμα και να είναι έτοιμος να φτάσει να πάρει ευθύνες».

Για τα επιθετικά χαρακτηριστικά του Λύρατζη: «Στην Ελπίδων παίζαμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και παίζαμε με δύο φουλ-μπακ. Ο Λευτέρης ήταν ο δεξιός μπακ-χαφ, ο λόγος που έπαιζε ήταν γιατί είχε τα επιθετικογενή χαρακτηριστικά για να παίξει την θέση. Στο επιθετικό του κομμάτι παίρνει πολύ καλές αποφάσεις, κάνει ωραίες σέντρες, έχει μια ήρεμη σκέψη όταν φτάσει στο επιθετικό τρίτο. Ο Λευτέρης όταν παίζει με τετράδα στην άμυνα, θα έπρεπε να έχει ακόμη καλύτερες τοποθετήσεις στην άμυνα και το έχει βελτιώσει τα τελευταία χρόνια».

Για τον Τσαούση: «Ο Μάριος γνωρίζει και από τις κουβέντες μας πως ένιωθα άβολα γιατί δεν έπαιζε πολύ στην ομάδα του άρα δεν έπαιζε και πολύ στην Εθνική, ενώ υπήρχαν άλλα παιδιά που έπαιζαν περισσότερο. Ο Μάριος εργάζεται πάρα πολύ στην προπόνηση, δίνει πάντα το 100%. Ο Μάριος είναι παίκτης ομάδας και πάντα είχε μια θετική αύρα. Δείχνει μια συνέπεια στο αγωνιστικό κομμάτι, ελπίζω να βελτιωθεί κι άλλο.

Χαίρομαι για όλα τα παιδιά, να μην ξεχάσουμε και κάποιον. Τον Κούτσια, τον Κουλιεράκη, τον Τσιγγάρα».

Για το τι κάνει αυτή την περίοδο: «Εχω πάει στην PSV, στην Φόλενταμ, στην Ουτρέχτη. Μου αρέσει η Ολλανδία όσον αφορά την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών. Κατά κύριο λόγο ήμουν στο προπονητικό κέντρο της Αϊντχόφεν και είδα την πρώτη και την δεύτερη ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκομαι σε κάποια ομάδα, είμαι διαθέσιμος, αλλά ήθελα την καθημερινότητα και το είπα στους ανθρώπους της Εθνικής όταν έφυγα από την Εθνική Ελπίδων. H φιλοσοφία μου ως προπονητής είναι να έχουμε κυριαρχική λογική ως ομάδα και για να έρθει η νίκη μέσω αυτού, θα πρέπει να έχουμε επιθετική τακτική», είπε ο Γιώργος Σίμος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags