Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μόλις έσκασε: Τι ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-02 16:22:00

Μόλις έσκασε: Τι ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο!

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Τι ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο!

Έλαβε τα... μαντάτα ο γενικός αρχηγός των Ερυθρόλευκων.

Την έφεση του Ολυμπιακού και του Αβραάμ Παπαδόπουλου εξέτασε η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ και αποφάσισε τη μείωση της ποινής αμφοτέρων. Η πρωτόδικη απόφαση αφορούσε στην απώθηση του διαιτητή από τον γενικό αρχηγό των «ερυθρόλευκων», Αβραάμ Παπαδόπουλο, μετά τη λήξη του ματς ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό.  

Συγκεκριμένα, η ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια που είχε επιβληθεί στον Αβραάμ Παπαδόπουλο μειώθηκε από έναν μήνα σε 15 ημέρες, αλλά παρέμεινε στις 5.000 ευρώ το πρόστιμο που καλείται να καταβάλει. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3.000 ευρώ αντί των 5.000 ευρώ που προέβλεπε η πρωτόδικη απόφαση.  

 

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται:  

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Εξαφάνισε την εκκαλουμένη κατά το μέρος που αναφέρεται στο σκεπτικό. Επέβαλε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ και στον Αβραάμ Παπαδόπουλο χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ (όπως και πρωτοβαθμίως) και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags