Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κλείνει μεγάλη συμφωνία Ολυμπιακός - "Ναι" από Μοντέλα - Φέρνει εκατομμύρια ο "αποτυχημένος"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-02 21:28:00

Κλείνει μεγάλη συμφωνία Ολυμπιακός - "Ναι" από Μοντέλα - Φέρνει εκατομμύρια ο "αποτυχημένος"!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κλείνει μεγάλη συμφωνία Ολυμπιακός - "Ναι" από Μοντέλα - Φέρνει εκατομμύρια ο "αποτυχημένος"!

Ανατροπή δεδομένων και υπογραφές για ένα deal που δεν περίμεναν! Πώς ο Ιταλός προπονητής... βοηθάει τους Πειραιώτες να λύσουν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και παράλληλα να βάλουν πολλά χρήματα στα ταμεία τους.

Ολυμπιακός - Χένρι Ονιεκούρου: Εξαιρετική σεζόν διανύει με τη φανέλα τής Αντάνα Ντεμίρσπορ ο Νιγηριανός άσος, καθώς είναι ο παίκτης που έχει κλέψει την παράσταση στην πολύ καλή σεζόν που διανύει η ομάδα του.

Μάλιστα, υπάρχουν ρεπορτάζ από την Τουρκία που αναφέρουν ότι η Αντάνα είναι έτοιμη να δαπανήσει τα 4 εκατ. ευρώ που προβλέπονται ως οψιόν στο συμβόλαιό του, και το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Κούλη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη γειτονική χώρα για να μάθουμε τι ακριβώς ισχύει.

"Γενικά έχει πολύ καλό όνομα στην Τουρκία και τον γούσταρε πολύ ο Τερίμ, είχε κάνει πολύ καλά ματς στη Γαλατά. Πίστευα από πέρσι ότι θα υπήρχε ομάδα για να τον αποκτήσει στην Τουρκία. Κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος, είναι από τους καλύτερους του πρωταθλήματος. πιστεύω ότι θα δώσουν τα χρήματα που χρειάζεται", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Τι κάνουν φέτος μαζί του και αξιοποιείται καλύτερα/αποδοτικότερα από ο,τι στον Ολυμπιακό;

"Είναι διαφορετικό το στιλ του παιχνιδιού, δεν έχει κλειστές άμυνες απέναντί του όπως στον Ολυμπιακό, και η ομάδα του παίζει με αντεπιθέσεις. Είναι πολύ γρήγορος, παίζει αριστερά με ανάποδο πόδι, βρίσκει χώρους και γίνεται επικίνδυνος, στο ανοιχτό γήπεδο έχει τα περισσότερα γκολ. Υπάρχει και κάτι ακόμα όμως".

Τι είναι αυτό;

"Ίσως στον Ολυμπιακό να ήταν πρόβλημα προσαρμογής. Ενώ υπήρχε και το βάρος της πιο δαπανηρής μεταγραφής του περασμένης σεζόν. Στην Αντάνα δεν είναι το ίδιο".

Κάποιο περιστατικό από τη φετινή του παρουσία που έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε;

"Έχει αρκετά που έχουν ακυρωθεί λόγω VAR, ως εντελώς οριακές φάσεις δηλαδή, που αν δεν υπήρχε το VAR θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερο αριθμό γκολ ήδη. Γενικά δεν βγαίνει από την 11άδα με τίποτα".

Τέλος, πες μου, μπορεί να δώσει 4 εκατ. ευρώ η ομάδα του για να τον πάρει;

"Μπορεί να τα δώσει αυτή η ομάδα, γιατί είναι πολύ ικανοποιημένοι. Τον πιστεύει πολύ ο Βιτσέντζο Μοντέλα (σ.σ. προπονητής του), δεν τον βγάζει καθόλου. Το γράφουν και στην Τουρκία ότι θα τον αγοράσουν, καθώς από την αρχή ήθελαν να υπάρχει οψιόν για την απόκτησή του".
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" Γιουβέντους σε Παρί για το wonderkid του Ολυμπιακού - "Πακέτο" στην Ελλάδα Σάσα και Μολέδο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags