Facebook Pixel Τζος Μπόουλερ - Ολυμπιακός: "Καλύτερος από Μασούρα ο Μπόουλερ - Δεν είναι Παλάσιος - Παίζει εύκολα στην Premier League"
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-04 21:40:00

"Καλύτερος από Μασούρα ο Μπόουλερ - Δεν είναι Παλάσιος - Παίζει εύκολα στην Premier League"

του Παναγιώτη Νικολάου
"Καλύτερος από Μασούρα ο Μπόουλερ - Δεν είναι Παλάσιος - Παίζει εύκολα στην Premier League"

Γιατί δεν προσφέρει μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό και η επόμενη ομάδα του. Τι συμβαίνει με τον Άγγλο εξτρέμ, η σύγκριση με τον άσο του Παναθηναϊκού και το μέλλον του που είναι στον αέρα...
 

Ολυμπιακός: Το όνομα του Μπόουλερ βρίσκεται στην καθημερινότητα των Πειραιωτών, μετά από την καλή εμφάνισή του στο παιχνίδι εναντίον της Ναντ - Άσχετα αν οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να νικήσουν τη γαλλική ομάδα.

Παρόλα αυτά ο Άγγλος άσος έδειξε παλμό, έκανε κούρσες, έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και μάλιστα πολύ αν τον εμπιστευτεί ο Μίτσελ. Κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί μέσα στο επόμενο διάστημα και μέχρι τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ.

Γιατί ο Ισπανός τεχνικός έχει αποφασίσει να δουλέψει με έναν συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών στη μίνι προετοιμασία που θα γίνει μέσα στον χειμώνα, προκειμένου να μοντάρει τους παίκτες που θα επιλέξει, για να στήσει την ομάδα όπως την θέλει εκείνος.

Θα είναι μέσα σε αυτό το γκρουπ ο Μπόουλερ ή μπορεί να λήξει νωρίτερα ο δανεισμός του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και να επιστρέψει στην Αγγλία; Το sportdog απευθύνθηκε στον Αντώνη Τσούτη, που είναι expert τού ποδοσφαίρου στο Νησί και γνωρίζει τον Μπόουλερ από τη θητεία του στο αγγλικό πρωτάθλημα πριν έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να δούμε πώς μπορεί να αξιοποιηθεί καλύτερα στον Ολυμπιακό.

"Καλύτερος από Μασούρα ο Μπόουλερ - Δεν είναι Παλάσιος - Μπορεί και στη Νότιγχαμ Φόρεστ"

"Καλός ποδοσφαιριστής είναι, από τον Μασούρα για παράδειγμα καλύτερος. Aλλά είναι εξτρέμ και, μάλιστα, που δεν το έχει αμυντικά. Άρα για να αξιοποιηθεί καλύτερα, πρέπει να έχει μπακ που να τον καλύπτει καλά. Δεν είναι Παλάσιος, για παράδειγμα, που θα επιστρέψει για να μαρκάρει πίσω", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.

Υπάρχει ρεπορτάζ στην Αγγλία για επιστροφή του τον Γενάρη;

"Όχι, δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο."

Θεωρείς όμως ότι αν λήξει προωρα ο δανεισμός του, έχει θέση στη Νότιγχαμ;

"Γιατί όχι, δεν παίζουν καλύτεροι στη Νότιγχαμ. Δεν έχει τίποτα τρομερούς παίκτες, παρά τις 20 μεταγραφές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Δεν βλέπω γιατί να μην χωράει στο ρόστερ - Αν όχι βασικός, τουλάχιστον στις επιλογές για να έρχεται από τον πάγκο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags