Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βόμβα" Βρέντζου για αποχώρηση του Ολυμπιακού από το Πρωτάθλημα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-06 22:23:00

"Βόμβα" Βρέντζου για αποχώρηση του Ολυμπιακού από το Πρωτάθλημα!

Sportdog Team
"Βόμβα" Βρέντζου για αποχώρηση του Ολυμπιακού από το Πρωτάθλημα!

Ανάβει... φωτιές ο παράγοντας των Ερυθρολεύκων με τη δήλωσή του μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου, καθώς αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ολυμπιακού από τη Super League!

Ολυμπιακός: Με δηλώσεις του στην Cosmote TV έπειτα από το ντέρμπι της Λεωφόρου, ο Γιάννης Βρέντζος υποστήριξε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από "ένα φασιστικό παρακράτος" και πρότεινε ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα, διεκδικώντας στα δικαστήρια την κάθαρση του ποδοσφαίρου!

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία.

Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Περισσότερα σε λίγο...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags