Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αϊτόρ: Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγινε για πρώτη φορά τόσο έντονη η απώλεια του Αϊτόρ
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-08 08:17:00

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγινε για πρώτη φορά τόσο έντονη η απώλεια του Αϊτόρ

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έγινε για πρώτη φορά τόσο έντονη η απώλεια του Αϊτόρ

Ήταν πρακτικά αδύνατο η απουσία του Αϊτόρ να μην φανεί κάποια στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αυτό φάνηκε για πρώτη φορά τόσο έντονα, ειδικά από τη στιγμή που ο Βέρμπιτς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Παναθηναϊκός: Στο ρεπορτάζ που είχαμε παρουσιάσει στο Sportdog για τα διαφορετικά στοιχεία που δίνει ο Βέρμπιτς σε σχέση με τον Αϊτόρ, αναφέραμε μεταξύ άλλων: "Ο Βέρμπιτς βλέπουμε ότι προτιμά να βρίσκεται πιο κοντά στον Σπόραρ, λειτουργώντας περισσότερο σαν δεύτερος επιθετικός παρά σαν ακραίος. Έτσι, την υποστήριξη του Χουάνκαρ όταν ανεβαίνει από αριστερά αναλαμβάνει πλέον είτε ο Τσέριν (κυρίως), είτε ο Μπερνάρ αν δεν βρίσκεται πιο δεξιά για να ενισχύσει αντίστοιχα τον Παλάσιος. Βέβαια, να σημειώσουμε πως όσα αναφέρουμε, δεν μειώνουν στο ελάχιστο την τεράστια απώλεια του Αϊτόρ για το υπόλοιπο της σεζόν".

Ήταν πρακτικά αδύνατο η απουσία του Αϊτόρ να μην φανεί κάποια στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αυτό φάνηκε για πρώτη φορά τόσο έντονα, ειδικά από τη στιγμή που στο "αιώνιο" ντέρμπι ο Βέρμπιτς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Ο Ισπανός εξτρέμ δεν ήταν απλά ο πιο επιδραστικός παίκτης του Παναθηναϊκού, ο πρώτος σκόρερ του και ο πρώτος σε ασίστ, αλλά παράλληλα κι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι με το... καλημέρα δεν έγινε ξεκάθαρα εμφανής η μεγάλη απώλειά του, σχετίζεται με τον εξαιρετικό τρόπο που δουλεύει ως ομάδα και σύνολο το Τριφύλλι.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς είχε παραδεχθεί, το πόσο σημαντικό θα είναι το κενό που αφήνει ο Αϊτόρ στους Πράσινους. Και το είχε κάνει δημόσια, όταν όλα πήγαιναν καλά κι ο Παναθηναϊκός έβρισκε λύσεις και κέρδιζε τα ματς. Τώρα όπως και να' χει η έλλειψη του Ισπανού θα καλυφθεί τον Ιανουάριο, όταν το κλαμπ θα ενισχυθεί με έναν εν δυνάμει ενδεκαδάτο εξτρέμ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags