Παναθηναϊκός: Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή (11/11) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με fun game και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πούγγουρας και θεραπεία ο Παλάσιος.

Ο Πούγγουρας θα λείψει λοιπόν κι από το ματς με τους Περιστεριώτες για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, όπως φυσικά και ο Παλάσιος που υπέστη θλάση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ως προς την ενδεκάδα τώρα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι σε μεγάλο βαθμό... μετρημένα κουκιά λόγω των απουσιών. Η μοναδική σκέψη που υπάρχει, είναι να ξεκινήσει βασικός ο Βαγιαννίδης στο δεξί άκρο της επίθεσης. Κι αυτό διότι τόσο ο Βέρμπιτς όσο και ο Μπερνάρ, δεν τα πήγαν καλά από τα δεξιά στο Αγρίνιο. Σαν πιο τραβηγμένο σενάριο θα μπορούσε να παίξει και ο Τσέριν στα πλάγια, με Κουρμπέλη, Ρούμπεν και Μπερνάρ σε ελεύθερο ρόλο στο κέντρο, αλλά δύσκολα θα πάει σε αυτή τη λύση ο Γιοβάνοβιτς.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο αναμένεται ν' αποτελείται από τους Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Βέρμπιτς (ή Βαγιαννίδης), Σπόραρ.