Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χάμες Ροντρίγκες: "Λιώνει" στη δουλειά ο Χάμες - Δεν σταματάει τις προπονήσεις και ετοιμάζεται για... Ισπανία! (pic)
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-25 23:55:00

"Λιώνει" στη δουλειά ο Χάμες - Δεν σταματάει τις προπονήσεις και ετοιμάζεται για... Ισπανία! (pic)

Sportdog Team
"Λιώνει" στη δουλειά ο Χάμες - Δεν σταματάει τις προπονήσεις και ετοιμάζεται για... Ισπανία! (pic)

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Μίτσελ ποντάρει πολλά πάνω στον Χάμες Ροντρίγκες και θέλει να δει από εκείνον ακόμη περισσότερα πράγματα. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ από την πλευρά του, πάντως, δείχνει ότι δεν χαλαρώνει ούτε στιγμή.

Ολυμπιακός - Χάμες Ροντρίγκες: Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να μπει ξανά σε ρυθμό προπονήσεων και να δουλέψει ενόψει του δευτέρου μισού της σεζόν. Όπως έχει γίνει γνωστό μάλιστα εν μέσω της διακοπής του Μουντιάλ, οι Ερυθρόλευκοι θα μεταβούν στο για ένα διάστημα και στην Ισπανία στο πλαίσιο μιας μίνι προετοιμασίας.

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Μίτσελ ποντάρει πολλά πάνω στον Χάμες Ροντρίγκες και θέλει να δει από εκείνον ακόμη περισσότερα πράγματα. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ από την πλευρά του, πάντως, δείχνει ότι όχι απλώς δεν χαλαρώνει αλλά ενόψει προετοιμασίας, ρίχνει ακόμη περισσότερη δουλειά.

Ο Χάμες συνεχίζει να δουλεύει μόνος του αυτή τη στιγμή, αφού απουσιάζει από το προπονητικό του Ρέντη λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Κολομβίας. Σύντομα όμως θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, προτού αναχωρήσουν άπαντες για Ισπανία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags