Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό θέλει σαν... τρελός τον Μάρτινς στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Στάζουν... μέλι οι Πορτογάλοι
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-01 22:32:00

Για αυτό θέλει σαν... τρελός τον Μάρτινς στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Στάζουν... μέλι οι Πορτογάλοι

Sportdog Team
Για αυτό θέλει σαν... τρελός τον Μάρτινς στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου - Στάζουν... μέλι οι Πορτογάλοι

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Πορτογάλος δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στον μεταγραφικό στόχο του Δικεφάλου του Βορρά αναλύοντας τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή και τι μπορεί να δώσει στην ομάδα.

Λουις Φιλίπε Σίλβα: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πορτογάλος δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μπράγκα και έχει εικόνα του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ, Φάμπιο Μάρτινς. Μεταξύ άλλων στάθηκε στο γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, ενώ ανέλυσε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υποστηρίζοντας πως έχει  καλές εκτελέσεις φάουλ.



Τι ξέρει για την κατάσταση που βρίσκεται ο Φάμπιο Μάρτινς και το αγωνιστικό του προφίλ: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει στις πλευρές και ως εξτρέμ δεξιά και αριστερά και πίσω από τον επιθετικό. Έχει εμπλοκή και είναι στα καλά χαρακτηριστικά του το γκολ αλλά και οι ασίστ. Στην πολύ καλή σεζόν του στην Μπράγκα το '17-'18 έπαιξε σε 40 παιχνίδια είχε 7 γκολ και 5 ασίστ. Έπειτα την σεζόν 19-20 βοήθησε την Φαμαλικάο να κάνει την καλύτερη πορεία της ιστορίας της καθώς τερμάτισε 6η στο πρωτάθλημα και ένα μόλις βαθμό πίσω από τις θέσεις που οδηγούσαν στην Ευρώπη. Τότε σε 36 παιχνίδια είχε 12 γκολ και 6 ασίστ».

Για την πορεία του τα τελευταία χρόνια: «Βρέθηκε στην Αλ Σαμπάμπ αν και ακόμα ήταν παίκτης της Μπράγκα, γύρισε το 2021 στην Πορτογαλία αλλά επειδή έψαχνε τα χρήματα με ένα μεγάλο συμβόλαιο, δεν μπορούσε να τον κρατήσει. Έτσι έμεινε ελεύθερος και επέστρεψε στην Αραβία και την Αλ Ουάχντα όπου ξέρουμε τι έκανε και κατέληξε ελεύθερος».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη στην Πορτογαλία: «Όχι προς το παρόν δεν έχει αναφερθεί το όνομα του για κάποια ομάδα από την Πορτογαλία. Ωστόσο ακόμα είναι νωρίς αφού η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει την 1η Ιανουαρίου για να δούμε αν θα υπάρξει κάποια κρούση στον παίκτη.»

Για την θέση που μπορεί να παίξει και αν παίζει στο «10»: «Ναι μπορεί να παίξει πίσω από τον επιθετικό το έχει κάνει αλλά η θέση του στην Μπράγκα ήταν κυρίως αριστερά αλλά και δεξιά έχει αγωνιστεί αφού αρέσει στους προπονητές της ομάδας να αλλάζουν συχνά τα εξτρέμ και κατά την διάρκεια του αγώνα. Ακόμη έχει αγωνιστεί και υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα στην Πορτογαλία. Τέλος ένα σημαντικό αγωνιστικό του στοιχείο είναι ότι έχει καλές εκτελέσεις φάουλ και μπορεί να απειλήσει από στημένα», είπε ο Λουις Φιλίπε Σίλβα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags