Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Δίπλα στην ομάδα ο Αλαφούζος - Στην Κύπρο για το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Νέα Σαλαμίνα
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-07 18:02:00

Τρομερή κίνηση Αλαφούζου πριν το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟ

Sportdog Team
Τρομερή κίνηση Αλαφούζου πριν το τελευταίο φιλικό του ΠΑΟ

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται στην Κύπρο για να παρακολουθήσει από κοντά την φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Νέα Σαλαμίνα.

 

Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Στο πλευρό της ομάδας βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε στην Κύπρο για να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό των Πράσινων με τη Νέα Σαλαμίνα (7/12, 18:30).

Ο Αλαφούζος θα είναι λοιπόν σήμερα στο Στάδιο της Αμμοχώστου και αύριο (8/12), αναμένεται να αναχωρήσει για την Αθήνα μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Τριφυλλιού που επιστρέφει στη βάση της. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είχε βρεθεί και στην Πράγα μαζί με την ομάδα, για την αναμέτρηση κόντρα στη Σλάβια Πράγας στα πλαίσια των προκριματικών του Conference League.

Με τις κινήσεις αυτές, ο Αλαφούζος δείχνει ότι όχι απλώς στηρίζει έμπρακτα τον Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και το πόσο κοντά στην καθημερινότητα του Τριφυλλιού θέλει να βρίσκεται πλέον.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags