Facebook Pixel ΠΑΟΚ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτή είναι η ευρωπαϊκή ομάδα που θέλει τον Κουλιεράκη
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-14 19:36:00

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτή είναι η ευρωπαϊκή ομάδα που θέλει τον Κουλιεράκη

Sportdog Team
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Αυτή είναι η ευρωπαϊκή ομάδα που θέλει τον Κουλιεράκη

Το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη το έθεσε στην πασαρέλα των μεταγραφών ο ίδιος ο Ζοσέ Μπότο, ο οποίος μίλησε σε Πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης για τον νεαρό διεθνή παίκτη του ΠΑΟΚ και φαίνεται ότι κάτι παραπάνω θα ξέρει, εάν αναλογιστούμε τι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, κατά την διακοπή του πρωταθληματος.

ΠΑΟΚ: Το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη το έθεσε στην πασαρέλα των μεταγραφών ο ίδιος ο Ζοσέ Μπότο, ο οποίος μίλησε σε Πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης για τον νεαρό διεθνή παίκτη του ΠΑΟΚ και φαίνεται ότι κάτι παραπάνω θα ξέρει, εάν αναλογιστούμε τι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, κατά την διακοπή του πρωταθληματος…

Η πληροφορία είναι έγκυρη και προέρχεται από την Ολλανδία, από όπου ενημερωθήκαμε ότι η Φέγενορντ, η ομάδα στην οποία είναι υπεύθυνος σκάουτινγκ ο κ. Ακκάς (πρώην της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γιος της Βίκυς Χατζηβασιλείου), ενδιαφέρθηκε επίσημα για τον Κουλιεράκη και ήδη άρχισαν οι συζητήσεις για την πιθανή απόκτηση του νεαρού διεθνή παίκτη.

Τις επαφές για την μεταγραφή κάνει Έλληνας μάνατζερ, πρώην ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με την ίδια πληροφορία, ενημερώθηκε και ο παίκτης για το ενδιαφέρον της Φέγενορντ, αλλά περισσότερα θα παρουσιάσουμε αύριο για το θέμα αυτό.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags