Facebook Pixel Άρης: Επίσημο! Έκλεισε στον Άρη ο παικταράς - Ανακοινώθηκε (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-14 17:30:00

Επίσημο! Έκλεισε στον Άρη ο παικταράς - Ανακοινώθηκε (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επίσημο! Έκλεισε στον Άρη ο παικταράς - Ανακοινώθηκε (ΦΩΤΟ)

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησαν οι Κίτρινοι μιας και παίκτης που ήταν κοντά στην ομάδα τόσο καιρό ανακοινώθηκε από τον σύλλογο που αγωνιζόταν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη.

Χέρτα Βερολίνου: Παίκτης του Άρη και επίσημα είναι ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μιας και η γερμανική ομάδα που αγωνιζόταν εξέδωσε ανακοίνωση όπου και αναφέρει ότι ο Τσέχος θα συνεχίσει την καριέρα του στους Κίτρινους και τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του στον σύλλογο του Βερολίνου.

"Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα εντάσσεται στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης και θα αγωνιστεί στην ελληνική Super League. Πριν λήξει το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι, ο χρόνος του μεσοεπιθετικού με τη γαλανόλευκη φανέλα θα λήξει μετά από επτάμισι χρόνια.

Οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν για τη μεταγραφή την Τετάρτη (14.12.22). «Ο Βλάντι μας προσέγγισε με την επιθυμία να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε μια νέα πρόκληση μετακομίζοντας στο εξωτερικό. Μας έχει δείξει για περισσότερα από επτά χρόνια ότι είναι ένας καθαρόαιμος Herthaner και του αξίζει να συμμορφωθούμε με την επιθυμία του» τονίζει ο Φρέντι Μπόμπιτς", αναφέρει η ανακοίνωση της Χέρτα Βερολίνου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags