Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ για τα σενάρια με Σισέ - Τι ισχύει και για Κούντε - "Αυτόν υπολογίζει για ΠΑΣ ο Μίτσελ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-19 15:12:00

Ρεπορτάζ για τα σενάρια με Σισέ - Τι ισχύει και για Κούντε - "Αυτόν υπολογίζει για ΠΑΣ ο Μίτσελ"

Sportdog Team
Ρεπορτάζ για τα σενάρια με Σισέ - Τι ισχύει και για Κούντε - "Αυτόν υπολογίζει για ΠΑΣ ο Μίτσελ"

Για τα σενάρια αποχώρησης του Παπ Αμπού Σισέ μίλησε ο Νίκος Σταματέλος, που αναφέρθηκε και στα πλάνα του Μίτσελ εν όψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Πιθανό είναι ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ να βρεθεί ακόμη και στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, παρότι απουσίαζε για καιρό λόγω Μουντιάλ και άδειας, όπως τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από τους τέσσερις Μουντιαλικούς στα πλάνα του Μίτσελ είναι μόνο ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ. Προπονείται ήδη κανονικά και θα είναι τουλάχιστον στην αποστολή. Θα τον δει ο Μίτσελ στις προπονήσεις και θα αποφασίσει. Ίσως είναι και βασικός. Περιμένουμε να δούμε και τις δοκιμές για το αν και πώς θα παίξουν μαζί ο Φορτούνης με τον Χάμες», τόνισε.

«Για τον Σισέ και τον Κουντέ ισχύει το ίδιο, χωρίς πρόταση δεν έφυγε κανένας. Αυτή τη στιγμή ο Μίτσελ υπολογίζει για την άμυνα τους Ρέτσο, Ντόη και Σωκράτη, ενώ αναζητεί και στόπερ», πρόσθεσε και κατέληξε: «Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 7/7 μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τότε θα μιλάμε σε άλλη βάση, εκτός κι αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει μόνο με νίκες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags