Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Στέλνουν" ξένο άσο του Ολυμπιακού σε ομάδα β' κατηγορίας
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-25 23:55:00

"Στέλνουν" ξένο άσο του Ολυμπιακού σε ομάδα β' κατηγορίας

Sportdog Team
"Στέλνουν" ξένο άσο του Ολυμπιακού σε ομάδα β' κατηγορίας

Δεν αποκλείεται να αποχωρήσει άμεσα, και μάλιστα με προορισμό ομάδα έκπληξη.

Ο Σισέ μετράει αντίστροφα για να φύγει από τον Ολυμπιακό και να αλλάξει ομάδα! Τον έμπειρο άσο τον θέλουν αρκετές ομάδες, ωστόσο το πιο έντονο ενδιαφέρον έχει προκύψει από την Σεντ Ετιέν, στην οποία είχε αγωνιστεί για ένα εξάμηνο ως δανεικός τη σεζόν 2020/21.

Στη συμφωνία υπήρξε οψιόν αγοράς κοντά στα 13 εκατ. ευρώ όμως ο γαλλικός σύλλογος δεν είχε την οικονομική δύναμη ώστε να το υποστηρίξει με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στην Ελλάδα παρά τη θετική παρουσία που είχε.

Μετά από 1,5 χρόνο η γαλλική ομάδα φαίνεται πως επιστρέφει για την περίπτωσή του καθώς ο Λοϊκ Περίν τον έχει πρώτο στη λίστα του για τον ερχόμενο Γενάρη.

Συγκεκριμένα η Σεντ Ετιέν βρίσκεται στην τελευταία θέση της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας και η κατάστασή της όλο και χειροτερεύει, με αποτέλεσμα να ψάχνει ένα... φάρμακο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Βέβαια όπως είναι λογικό, η παρουσία του Σισέ στο Μουντιάλ του Κατάρ έχει ανεβάσει αρκετά την τιμή του και δεν θεωρείται τόσο εύκολη και... βατή επιλογή για τους Γάλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ντου" από Γαλλία για πρωτοκλασάτο όνομα του Ολυμπιακού - 5 εκατ. στο τραπέζι - Ήρθε το καλοκαίρι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags