Facebook Pixel Χάμες Ροντρίγκες: Άγνωστο παρασκήνιο για Χάμες πριν έρθει Ολυμπιακό - Ο Καβάνι, ο Όσκαρ και η πρόταση-έκπληξη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-27 14:20:00

Άγνωστο παρασκήνιο για Χάμες πριν έρθει Ολυμπιακό - Ο Καβάνι, ο Όσκαρ και η πρόταση-έκπληξη!

Sportdog Team
Άγνωστο παρασκήνιο για Χάμες πριν έρθει Ολυμπιακό - Ο Καβάνι, ο Όσκαρ και η πρόταση-έκπληξη!

Μια άγνωστη πτυχή για τον Χάμες Ροντρίγκες έφερε στο "φως" νέο δημοσίευμα, για ενδιαφέρον ομάδας για τον Κολομβιανό, πριν τελικά τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

Χάμες Ροντρίγκες: Αρκετό χώρο κατέχει στα δημοσιεύματα ξένων Μέσων το τελευταίο διάστημα ο Κολομβιανός άσος του Ολυμπιακού, τόσο από την πατρίδα του, αλλά και από την Βραζιλία.

Χθες, η κολομβιανή έκδοση της "AS" έκανε ειδικό αφιέρωμα στον Χάμες Ροντρίγκες, αναφέροντας ότι "αναγεννήθηκε" στους Ερυθρόλευκους, μετά από μια δύσκολη φάση με τον αποκλεισμό της εθνικής του από την τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ.

Σήμερα, ένα ακόμα αφιέρωμα, αυτή τη φορά από την Βραζιλία, ασχολείται με τον άσο του Ολυμπιακού, καθώς μεγάλο Μέσο κάνει αναφορά στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που δέχτηκαν προτάσεις από ομάδες της χώρας στη φετινή χρονιά ώστε να παίξουν στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και ένας από αυτούς ήταν και ο Χάμες.

«Η Μποταφόγκο έκανε το παν για να πείσει τον χαρισματικό παίκτη που είχε διακριθεί ιδιαίτερα στο Μουντιάλ του 2014 και έκανε τη μεγάλη καριέρα στη συνέχεια, ωστόσο η επιθυμία του Χάμες ήταν να επιστρέψει στην Ευρώπη. Και γι’ αυτό επέλεξε τον Ολυμπιακό».

Για τους άλλους παίκτες που γίνεται αντίστοιχη αναφορά ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του Έντινσον Καβάνι, τον οποίο ήθελε η Κορίνθιανς, και του Όσκαρ, που είχε δεχτεί πρόταση από τη Φλαμένγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκάει" τοπ μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Παίρνει παικταρά για αριστερά - Η λίστα με τα ονόματα (Vid)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags