Ολυμπιακός - Τόμας Βάτσλικ: Στο τέλος Σεπτεμβρίου και σε ένα παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Τσεχίας ο Βάτσλικ τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί και σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Ο έμπειρος γκολκίπερ έχει μπει πλέον σε τροχιά επιστροφής και βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Στου Ρέντη είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία της υγείας του Τόμας Βάτσλικ και μάλιστα πλησιάζει η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Συγκεκριμένα, ο διεθνής τερματοφύλακας σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "ΦΩΣ" αναμένεται να είναι πανέτοιμος για να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ σε 15 ημέρες. Στην ουσία για το ματς με τον Ατρόμητο στις 22 Ιανουαρίου θα είναι πανέτοιμος.

Υπενθυμίζεται, ότι προ εβδομάδων o Βάτσλικ είχε δώσει συνέντευξη και μεταξύ άλλων, είχε μιλήσει για το συμβόλαιό του και την παρουσία Πασχαλάκη στο λιμάνι.

Αναλυτικά: "Έχω συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν οπότε θα δούμε το τι θα γίνει και το πώς θα πάει. Θα πρέπει να επανέλθω ξανά στο επίπεδο που πρέπει. Ο Πασχαλάκης έπαιζε στον ΠΑΟΚ πέρυσι και μετά ήταν χωρίς συμβόλαιο και η ομάδα τον έκλεισε. Προσωπικά φυσικά και συνεχίζω να ασχολούμαι διαρκώς με την ομάδα και έχω δει τα αποτελέσματα και επίσης έχω μιλήσει με τον κόουτς (σ.σ. Μίτσελ)".