Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό πήγε ο Αναστασιάδης στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με Άρη - Εντολή Σαββίδη
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-05 19:30:00

Για αυτό πήγε ο Αναστασιάδης στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με Άρη - Εντολή Σαββίδη

Sportdog Team
Για αυτό πήγε ο Αναστασιάδης στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με Άρη - Εντολή Σαββίδη

Μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Άρη και βλέποντας τις εκδηλώσεις χαράς και ανακούφισης που έβγαλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, βγαίνει και το συμπέρασμα.

 

ΠΑΟΚ: Μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Άρη και βλέποντας τις εκδηλώσεις χαράς και ανακούφισης που έβγαλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, βγαίνει και το συμπέρασμα… Για ποιο λόγο πήγε ο Άγγελος Αναστασιάδης στα αποδυτήρια πριν από το ντέρμπι και μίλησε στους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά.

Έβλεπαν όλοι, ότι η ομάδα είναι πιεσμένη, ότι είναι αγχωμένη και δεν μπορεί να βγάλει αυτό που ζητάει ο προπονητής Λουτσέσκου και ο Άγγελος, στα θέματα ψυχολογίας είναι εξπέρ! Μπήκε, μετά από συζήτηση και εντολή Σαββίδη, για να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ και φυσικά δεν είπε μόνο αυτά που έγιναν γνωστά!

Είπε κι άλλα ο Αναστασιάδης, κατάλαβαν οι παίτες σε ποια ομάδα βρίσκονται, προσπάθησε να τους μεταφέρει την ψυχολογία του νικητή, γιατί ήταν πολλά πέντε ματς χωρίς νίκη και χωρίς γκολ σε βάρος του Άρη. Και όπως φάνηκε από το πάθος που έδειξαν οι παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου, η ομιλία του Άγγελου, έπιασε!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ζεσούς... στέλνει παίκτη 5 εκατ. σε ΠΑΟ - Πιέζει να έρθει ο Κάουλι - Τράμπα Ουι-Τζό με βαρβάτο φορ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags