Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θέλει να φύγει άμεσα ο Σισέ από τον Ολυμπιακό - Τον έχει τελειώσει και ο Μίτσελ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-09 23:54:00

Θέλει να φύγει άμεσα ο Σισέ από τον Ολυμπιακό, αλλά... - Τον έχει τελειώσει και ο Μίτσελ

Sportdog Team
Θέλει να φύγει άμεσα ο Σισέ από τον Ολυμπιακό, αλλά... - Τον έχει τελειώσει και ο Μίτσελ

Ο Σενεγαλέζος στόπερ θέλει να φύγει, αλλά δεν έχει κάτι χειροπιαστό. Ακούγεται για τη Ναντ και την Τορίνο, αλλά κάτι πιο επίσημο δεν υπάρχει.

Ολυμπιακός - Παπ Αμπού Σισέ: Για τον Σισέ το χειρότερο σενάριο θα ήταν να μείνει στον Ολυμπιακό. Πλέον, ο Μίτσελ έχει καταλήξει στο δίδυμο Ντόη - Παπασταθόπουλου και ακολουθούν στην ιεραρχία οι Μπα και Ρέτσος. Ο Σενεγαλέζος δεν έχει κάτι χειροπιαστό. Ακούγεται για τη Ναντ και την Τορίνο, αλλά κάτι πιο επίσημο δεν υπάρχει.

Θυμίζουμε, ότι και ο μάνατζερ του Σισέ είχε προαναγγείλει ότι ο πελάτης του δύσκολα θα συνεχίσει στους Πειραιώτες, δηλώνοντας πρόσφατα τα εξής:

"Έχει παίξει σε ένα πολύ σημαντικό Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Είναι ένας αμυντικός που μπορώ να φανταστώ πολύ καλά στην Ιταλία 

Είχαμε αρκετές καταστάσεις, ακόμη και μια συγκεκριμένη πρόταση από την Τορίνο την οποία απέρριψε ο Ολυμπιακός πέρυσι. Έχει παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει τη δική του συμβολή. Και το συμβόλαιό του πρόκειται να λήξει. 

Αν δεν γίνει κάτι τον Ιανουάριο, κάτι που περιμένω, σίγουρα θα φύγει το καλοκαίρι. Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού έχουν πέσει καθώς το συμβόλαιό του λήγει. Είναι πολύ καλός παίκτης για να μην έχει ευκαιρία σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. όπως η Ιταλία, η Ισπανία ή η Αγγλία".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags