Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τελειώνει με αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός - Αυτός το φαβορί - Η διαφορά για Ρέαμπτσιουκ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-10 08:31:00

Τελειώνει με αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός - Αυτός το φαβορί - Η διαφορά για Ρέαμπτσιουκ

Sportdog Team
Τελειώνει με αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός - Αυτός το φαβορί - Η διαφορά για Ρέαμπτσιουκ

Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να "κλείσουν" άμεσα παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, την ώρα που ο Μολδαβός μπακ είναι κοντά στην έξοδο.

Ολυμπιακός: Να ολοκληρώσει όσο πιο άμεσα γίνεται την μεταγραφή αριστερού μπακ θέλει ο Ολυμπιακός, που έχει συγκεκριμένα ονόματα στην κορυφή της λίστας του και με αυτά "παίζει".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το φαβορί για την ενίσχυση στα αριστέρα της άμυνας είναι ο Γκάμπριελ Σουάζο, με τα Μέσα της Χιλής να αναφέρουν ότι ο πρώην αρχηγός της Κόλο Κόλο είναι stand by από τους Πειραιώτες, την ώρα που το ESPN κάνει λόγο για συμφωνία 2,5 χρόνων μεταξύ των δύο πλευρών.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός το προσπαθεί και για την περίπτωση του Τόνι Λάτο της Βάλενθια, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει διακαώς ο Μίτσελ, ο οποίος είχε επικοινωνία μαζί του, αν και τα δεδομένα στην εν λόγω υπόθεση δεν είναι τόσο ξεκάθαρα.

Τέλος, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο πώλησης του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος βρίσκεται στα "ραντάρ" της Μπολόνια, ενώ φέρονται να τον "τσεκάρουν" τόσο η Στρασμπούρ, όσο και η Στουτγκάρδη.

Όσο για τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον Μολδαβό; Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Κόκκινου Πρωταθλητή", οι Ερυθρόλευκοι ζητούν 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ η Μπολόνια φέρεται να προσφέρει 4 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Πουλάει σε ομάδα έκπληξη τον Ουί Τζό - Αυτός ο αντικαταστάτης!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags