Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φρέσκο" ρεπορτάζ στο λιμάνι - "Προτιμά Λάτο ο Μίτσελ - Ιδανικό να βρεθεί ένας νέος Ελ Αραμπί"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-10 12:19:00

"Φρέσκο" ρεπορτάζ στο λιμάνι - "Προτιμά Λάτο ο Μίτσελ - Ιδανικό να βρεθεί ένας νέος Ελ Αραμπί"

Sportdog Team
"Φρέσκο" ρεπορτάζ στο λιμάνι - "Προτιμά Λάτο ο Μίτσελ - Ιδανικό να βρεθεί ένας νέος Ελ Αραμπί"

Τα τελευταία μεταγραφικά δεδομένα στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.

Κορυφώνεται η αγωνία για την απόκτηση αριστερού μπακ από τον Ολυμπιακό, με τον Τόνι Λάτο να παραμένει η πρώτη επιλογή του Μίτσελ, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

«Ο Μίτσελ επιμένει για τον Λάτο, τον οποίο φαίνεται να προτιμά από τον Σουάζο. Αν ήταν διαφορετικά, θα είχε ήδη κλείσει ο Χιλιανός που είναι καλός παίκτης και ελεύθερος. Θα περιμένει λίγο ακόμη τον Ισπανό ο Ολυμπιακός, αλλά δεν μπορεί να το κάνει για πολύ, γιατί ο Ρέαμπτσιουκ είναι κοντά στην αποχώρηση», τόνισε.

Όσο για τις άλλες μεταγραφικές αναζητήσεις του Ολυμπιακού είπε: «Αναζητείται ακόμη αριστερός εξτρέμ, αλλά είναι αναγκαίο να αποκτηθεί και στόπερ αφού με τον Σωκράτη και τον Ντόη δεν μπορεί να βγει όλη η σεζόν. Αν μπορούσε να βρεθεί και ένας νέος σε ηλικία Ελ Αραμπί, θα ήταν ιδανικό».

Τέλος, προανήγγειλε ευρύ ροτέισον από τον Μίτσελ στην αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο «… αφού το 4-1 δίνει ασφάλεια στην ομάδα και θέλει αν φρεσκάρει τους βασικούς του εν όψει του αγώνα με τον Άρη την Κυριακή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διεθνής Έλληνας παιχταράς για Ολυμπιακό - 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ - 17 γκολ σε 5 ματς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags