Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τόνι Λάτο: Εξελίξεις με Λάτο - Πιέζει Γκατούζο για να πάει στον Ολυμπιακό - Μεταγραφή με μικρό ποσό
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-12 11:59:00

Εξελίξεις με Λάτο - Πιέζει Γκατούζο για να πάει στον Ολυμπιακό - Μεταγραφή με μικρό ποσό

Sportdog Team
Εξελίξεις με Λάτο - Πιέζει Γκατούζο για να πάει στον Ολυμπιακό - Μεταγραφή με μικρό ποσό

Ο Ισπανός μπακ πιέζει την Βαλένθια για να τον αφήσει να πάρει μεταγραφή στους Ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός - Τόνι Λάτο: Παρότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με τον Γκάμπριελ Σουάζο για την θέση του αριστερού μπακ, φαίνεται πως κάνει κίνηση να αποκτήσει και δεύτερο ποδοσφαιριστή για εκεί, αφού ο Τόνι Λάτο πιέζει την Βαλένθια για να γίνει "κάτοικος" Πειραιά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Λάτο έχει ενημερώσει τον Τζενάρο Γκατούζο για την επιθυμία του να αποχωρήσει με προορισμό τον Ολυμπιακό, με τον Ιταλό προπονητή να έχει δώσει το "ΟΚ", αλλά να του ξεκαθαρίζει ότι είναι θέμα της διοίκησης.

Ο Ισπανός μπακ πιέζει τις "νυχτερίδες" να τον παραχωρήσουν είτε με μικρό ποσό, είτε χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να υπάρχει και από τις Μπέτις, Μαγιόρκα, Χετάφε και Οσασούνα.

Πάντως ο Λάτο έχει θέσει ως προτεραιότητά του τον Ολυμπιακό, ο οποίος του έχει προτείνει συμβόλαιο μέχρι το 2027, αποτελώντας διακαή πόθο του Μίτσελ, που βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του τις τελευταίες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκληρός, δουλευταράς και με καλές σέντρες - Για αυτό ψάχνει παίκτες στη Λ. Αμερική ο Ολυμπιακός"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags