Σε διαδικασία πώλησης του Κάουλι έχει μπει η Λουντογκόρετς. Όπως αναφέρουν βουλγαρικά ΜΜΕ, η ομάδα έχει βρει ήδη αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Αργεντινό επιτελικό μέσο της Μπόκα Τζούνιορς, Βισέντε Ταμπόρντα με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις. Οι γείτονες υποστηρίζουν, ότι ο συγκεκριμένς θα πάρει το ρόλο του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ο Παναθηναϊκός, όπως σημειώνει η «LiveSport» παρακολουθεί την υπόθεση. Στις πρόσφατες επαφές η Λουντογκόρετς φαινόταν ανένδοτη, οι “πράσινοι” όμως έχουν διατηρήσει διαύλους επικοινωνίας. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει νέα προσφορά, από τη στιγμή όμως που ο παίκτης επιθυμεί να αγωνιστεί σε διαφορετικό πρωτάθλημα όλα είναι ανοικτά.

Υπενθυμίζεται, ότι οι Βούλγαροι ζητούν 2,5 ευρώ ακατέβατα για το 27χρονο ποδοσφαιριστή και λέγεται ότι υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες (από την Κορέα) εκτός από της ελληνικής ομάδας για τον Κάουλι. Υπενθυμίζεται, ότι η Λουντογκόρετς τον είχε αποκτήσει από την Πάντεμπορν έναντι 600.000 Ευρώ και το συμβόλαιό του λήγει το 2024.

Τη φετινή σεζόν ο Κάουλι μετράει 29 συμμετοχές με 7 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αγωνίζεται τόσο στο “8”, όσο και στο “10” και στο πράσινο ρεπορτάζ αναφέρεται πως είναι ο παίκτης που χρειάζεται ο Γιοβάνοβιτς, για να του δώσει λύσεις και ποιότητα. Ο Σέρβος τεχνικός αναζητεί έναν παίκτη που να συνεργάζεται με Τσέριν-Μπερνάρ και να έχει ικανότητα να παίξει ως 10άρι, έχοντας εμπειρία στο χορτάρι αλλά και ευρωπαϊκές συμμετοχές. Βλέπετε η ομάδα κοιτάζει στο μέλλον και δη την επόμενη σεζόν.

Ο Κάουλι με τη φανέλα της Λουντογκόρετς έχει 5 συμμετοχές σε προκριματικά Champions League και 6 σε ομίλους του Europa League. Οι τελευταίες καταγράφηκαν τη φετινή σεζόν. Επίσης έχει στοιχεία που ανταποκρίνονται στα “θέλω” του προπονητή του Παναθηναϊκού. Μπορεί να συνεργαστεί με τα άλλα χαφ του Παναθηναϊκού, να πασάρει, να τρέξει στο γήπεδο, να φτιάξει φάσεις και να σκοράρει.