Μετρά απουσίες ο Ματίας ο Αλμέιδα για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, καθώς το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ είναι γεμάτο για τη 18η αγωνιστική. Εκτός από τις γνωστές περιπτώσεις που είναι εκτός λόγω τραυματισμού (Ελίασον, Γκατσίνοβιτς), νοκ άουτ τέθηκε ο Σιντιμπέ που είχε ένα τράβηγμα, ο Μουκουντί όμως που είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής επέστρεψε στο κλείσιμο της προετοιμασίας, το Σάββατο και τέθηκε στη διάθεση στου Αργεντινού τεχνικού.

Υπήρξαν όμως και δύο απρόοπτα! Ο λόγος για τους Τζαβέλλα και Γαλανόπουλο που αποκλείστηκαν αποκλείστηκαν για προληπτικούς λόγους, καθώς δέχτηκαν κάποια χτυπήματα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο δεύτερος στο δεξί πόδι. Από πλευράς ΑΕΚ δεν εκφράζεται κάποια ανησυχία για την κατάστασή τους.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μουκουντί είχε κάνει το ντεμπούτο του φέτος με τη φανέλα της ΑΕΚ στο παιχνίδι του Αγρινίιου με τον Παναιτωλικό και μάλιστα είχε βρει δίχτυα στη νίκη της Ένωσης με 2-0. Θυμηθείτε τί είχε κάνει ο Καμερουνέζος αμυντικός.